15 interviews over PR met topmerken

Blog
Interview
Jody Koehler
12-07-2011


Het is zomer en dus tijd om de archieven van Coopr eens in te duiken. En dat is, al zeggen we het zelf, best wel de moeite waard. Inmiddels staan er meer dan 520 blogposts online, inclusief tientallen interviews met PR en communicatie professionals. Met de rubriek 'de 5 Q's' zijn we begonnen op donderdag 21 januari 2010. En ja, dat klinkt als een eeuwigheid geleden. De grap is dat we sindsdien geen week gemist hebben. Met uitzondering van de week tussen Kerst en Oud & Nieuws, omdat we dan 'dicht' zijn. Wekelijks proberen we op deze manier kennis en inspiratie over en van het PR vak te delen met onze community. Tijd dus, om weer eens wat pareltjes van toen op te duiken voor jullie. Vandaag een overzicht van 15 interviews met prachtige merken, bedrijven en personen.De pareltjes
In totaal hebben we 71 professionals geïnterviewd voor de rubriek 'de 5 Q's'. Hieronder een overzicht van 15 merken, bedrijven en personen die je zeker niet mag missen!(Let wel, sommigen personen hebben inmiddels een carrière-move gemaakt. That happens!)

DellMonsterboardHeinekenHolland CasinoKPNSchiphol GroupHyvesRadio 538INGSamsungKLMHPIlona de BokMarktplaats.nlUPC

Meer interviews!
Vergeten we er dan niet 56. Nee hoor, wij niet. Ook de andere interviews zijn zeer zeker de moeite waard om te lezen! In de 5 Q's zijn professionals van zowel bureauzijde als klantzijde en ZZP'ers aan het woord gekomen. Allemaal toppers die de tijd en moeite hebben genomen om onze vragen over public relations te beantwoorden. We zijn ze oprecht ontzettend dankbaar. Dus als je na deze 15 interviews nog geen genoeg hebt gekregen van de rubriek, via deze 5 Q's tag vind je ze allemaal terug.  Have fun!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief