3 nieuwe aanwinsten voor Coopr: Dorieke, Rosanne en Joost!

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
06-08-2015
Nog niet zo lang geleden hadden we vijf vacatures. Das leuk. Maar nog veel leuker is het wanneer mensen ook daadwerkelijk starten! Sinds deze week zijn we versterkt met maar liefst drie mensen. Op de teampagina kun je lezen hoe zij zichzelf voorstellen. Neem daar vooral eens een kijkje. Daar zie je ook dat we inmiddels met een club van 18 zijn. Wie had dat ooit gedacht.

Hieronder in het kort de achtergronden van Dorieke, Rosanne en Joost:

Dorieke Cieremans (PR Consultant, 29)
Dorieke Cieremans zit inmiddels zes jaar in het vak en werkte als laatst voor SiS PR, waar ze verantwoordelijk was voor klanten als AH to Go, KitKat en Nintendo.  Bij Coopr is ze gestart als PR Consultant met een focus op consumerklanten.

Rosanne van Setten (Trainee, 23)
Rosanne van Setten heeft Sociale Psychologie gestudeerd en liep eerder stage bij Weber Shandwick. Rosanne is bij Coopr gestart in het traineeprogramma en zij zal op diverse klanten ondersteunen. Daarnaast zal zij vanwege haar achtergrond een belangrijke rol spelen in het insights team.

Joost Twigt (Grafisch en interactief vormgever, 29)
Joost Twigt is  Grafisch en interactief vormgever en is wegens de snelgroeiende vraag naar visuele content toegevoegd aan de Content Studio van Coopr.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief