Coopr zoekt PR-Consultant (32-40 uur)

Blog
Opinie
Jos Govaart
08-01-2014


PR Bureau Coopr is per direct op zoek naar een assertieve en slimme PR-consultant. We houden het graag kort: We zoeken een vakidioot met kennis en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van Consumer PR. Dat is een harde eis.  Als je al werkervaring hebt opgedaan bij een ander PR-bureau dan is dat een mooie pré. We zoeken ook iemand die het leuk vindt om de werkzaamheden in alle breedte uit te voeren. Dat kan advies zijn op het gebied van online storytelling. Maar het pitchen van een verhaal bij een journalist hoort net zo goed tot de werkzaamheden.

Wat biedt Coopr?
Allereerst biedt Coopr vooral professionaliteit en plezier. Coopr werkt voor prachtige klanten zoals Bosch, Coolblue, Gaggenau, Groupon, Harman Kardon, LinkedIn, JBL, Nederlandse Energie Maatschappij, Siemens en Sunny Cars. Coopr is initiatiefnemer van het meest aansprekende PR-event van Europa. Daarnaast delen we vier keer per week onze visie en enthousiasme op ons mooie vak. Coopr biedt prima marktconforme arbeidsvoorwaarden. Die zijn natuurlijk afhankelijk van jouw kennis en ervaring. We zijn een moderne club. We hanteren dus een ontspannen houding ten aanzien van het nieuwe werken. Uiteraard zorgen we voor de noodzakelijke voorwaarden zoals een laptop, smartphone en pensioenregeling. Naast de standaard 25 vakantiedagen kent Coopr ook de "Coopr-fundagen" en het jaarlijks befaamde Coopr-uitje.

Solliciteren?
Denk jij dat jij en Coopr een mooie match vormen? Stuur dan een e-mail naar vivienne@coopr.nl met daarin je CV, motivatie en ook 2 cases waar jij aan meegewerkt hebt. Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie, stuur dan een mailtje naar jos@coopr.nl of bel even via 06 -11 60 26 16

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief