Doe mee met de European Communication Monitor 2014!

Blog
Opinie
Jody Koehler
12-03-2014
De European Communication Monitor is wereldwijd het grootste onderzoek naar de toekomst van strategische communicatie. En de vragen van 2014 staan nu online! Dus ben jij werkzaam in de PR of communicatie? Reserveer voor 31 maart ergens 15 minuten van jouw tijd en doe mee met dit jaarlijkse onderzoek. Bedankt alvast! De toekomst van ons prachtige vak is je dankbaar.

Verschillende thema's
Wat zijn de voornaamste uitdagingen bij internationale communicatie? Welke crisissituaties komen in Europe veel voor en hoe worden deze strategisch gepareerd door de professionals? Zijn er generatieverschillen in het communicatievak die belemmerend werken? En hoe belangrijk is de reputatie van de CEO in het overall PR succes van een organisatie? Deze en andere vragen passeren dit jaar de revue. De vragenlijst is beschikbaar via www.communicationmonitor.eu/

Organisatie
De European Communication Monitor 2014 wordt uitgevoerd door een groep professoren, waaronder Piet Verhoeven van de Universiteit van Amsterdam, van 11 erkende Europese universiteiten. In 2013 deden 2700 professionals uit 43 verschillanden landen mee met het onderzoek. De organisatie bestaat uit de European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA), de European Association of Communication Directors (EACD) en Communication Director magazine en het onderzoek wordt ondersteund door Ketchum.

En uiteraard, zodra de resultaten er zijn volgen we deze blogpost op met een uitgebreid verslag. Hieronder een video met de resultaten uit 2013.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief