Nieuwe collega bij Coopr: Marieke Fennis

Blog
Coopr Nieuws
Marieke Fennis
11-12-2014
Go out with a bang, mijn motto. Dat blijkt deze keer ook weer. In de laatste maand van 2014 heb ik de overstap gemaakt en ben ik begonnen bij Coopr! En daar ben ik erg trots op. Coopr heeft met initiatieven als de PR-klaagmuur, PR over de grens en succesvolle campagnes voor grote consumentenmerken, een goede naam weten te vestigen in de Nederlandse PR-wereld. Er wordt flink aan de weg getimmerd en niet voor niets is Coopr daarom benoemd tot FD Gazelle 2014, waarmee ze tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland horen. En dit alles met een ongekende passie van het vak. Vanzelfsprekend prijs ik mezelf dolgelukkig dat ik vanaf nu deel mag uitmaken van het Coopr-team.

Ik volgde Coopr al een tijdje met bewondering voor de manier waarop ze zich profileren en als jonge honden mengen in hete PR-discussies. Ze zitten bovenop het PR-vak, reageren op ontwikkelingen en organiseren evenementen voor vakgenoten zoals 'An Evening With...' (zet 29 januari 2015 alvast in je agenda!). Vanaf mijn eerste contact met de mensen achter Coopr was er meteen een klik en dus was de stap snel gezet.

Wie ik verder ben?
Marieke Fennis, 28 jaar, opgegroeid in Brabant, maar woont intussen alweer twee jaar in het mooie Delft. Krijgt een kick van kloppende PR-campagnes en successen, klein en groot. Werkte bijna vijf jaar bij Whizpr, PR-adviesbureau voor online en offline communicatie op het gebied van IT en technologie. Heeft daar veel ervaring opgedaan op het gebied van Corporate, Technologie en Consumer PR voor grote nationale en internationale bedrijven als Google, YouTube, EMC, VMware, Exact, Expedia. Verliest het doel niet uit het oog en vindt strategie daarom een key element van het communicatievak. Had dezelfde leerschool als Jody. Beiden hadden hun eerste job bij PR-bureau CommuniGate in Den Haag, alleen zaten daar wel wat jaren tussen...

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief