O.a. Adidas, Lego, NASA, LinkedIn, 3FM en @armano op #smpr14

Blog
Opinie
Jos Govaart
11-03-2014
Het programma van alweer de 3e International Social Media & PR Summit is bekend! We zijn weer erg trots op een mooi programma! Op donderdag 22 en vrijdag 23 mei is ING Nederland voor het 3e jaar op rij gastheer van "The International Social Media & PR Summit". Dit internationaal hoog aangeschreven congres is een initiatief van PR bureau Coopr, de ING en de populaire Amerikaanse site PR Daily. Het evenement vindt plaats op ING House in Amsterdam en biedt ruimte aan zo'n 200 communicatieprofessionals. Onder  leiding van de dagvoorzitter Charles Groenhuijsen kunnen bezoekers luisteren naar en discussiëren met een grote variëteit aan sprekers en onderwerpen.

Insights en verhalen van Adidas tot Unicef
Professionals kunnen veel leren van toonaangevende organisaties en industry leaders. Zo zijn er sessies te beluisteren van experts van Adidas, 3FM, de Chicago Cubs, Coopr,  ING Nederland, LEGO, LinkedIn, NASA en Unicef. Ook zullen de gewaardeerde experts David Armano (Edelman Digital) en Marshall Manson (Ogilvy) hun kennis over social media, PR en reputatiemanagement delen. Daarmee is het programma bijna compleet. In de komende weken wordt de laatste spreker nog bekendgemaakt.

Voor wie?
Het evenement richt zich op professionals die actief zijn in de media, public relations, woordvoering, social media, communicatie en public affairs. 'The 2014 International Social Media & PR Summit' vindt plaats op donderdag 22 en vrijdag 23 mei op ING House in Amsterdam. Meer informatie over het evenement is te vinden op http://smpr2014.ragan.com. Inschrijven voor het evenement kan via dezelfde link. De hashtag voor het event is #SMPR14.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief