Annouk van Ommen
Annouk van Ommen(PR Trainee)
Tijdens haar studie Communicatie (Reclame, Media & Design) is Annouk in aanraking gekomen met de vele verschillende kanten van marketing en communicatie. Haar interesses op dit gebied zijn zeer breed maar ze vindt het ook belangrijk om de diepte in te gaan. Van strategie brainstorm tot uitvoering​:​ ze is overal voor te porren. In haar vrije tijd is Annouk vaak omgeven door vrienden​ voor een hapje en drankje. Om haar hoofd leeg te maken​,​ stapt ze graag op de racefiets en ​ook ​haar snowboard lonkt elk moment van het jaar!
Arusha Mau-Asam
Arusha Mau-Asam(Consultant)
Een enthousiast, positief, eigengereid mensenmens. Arusha werkt al ruim vijf jaar in het PR- en communicatievak. Voordat zij het PR-vak inrolde werkte zij als marketeer bij een grote uitgeverij. Arusha heeft liefde voor mooie en slimme PR-oplossingen en passie voor vernieuwing en interactie. Naast het werken bij Coopr, is deze wereldreiziger meestal te vinden over de grens of achter een camera als fotografe.
Britt Colegem
Britt Colegem(Consultant)
Britt Colegem begon haar carrière bij Warner Bros Nederland en werkte mee aan publiciteitscampagnes voor o.a. ‘Ocean’s Twelve’ en ‘Pluk van de Petteflet’. Na een aantal jaren als Publiciteitscoördinator bij Independent Films te hebben gewerkt, werd zij Marketing & Publicity Manager. In deze functie was zij verantwoordelijk voor de marketing- en publiciteitscampagnes van Nederlandse bioscoopfilms als ‘Loft’ en de kaskraker ‘Gooische Vrouwen’ en voor internationale bioscoopfilms waaronder ‘The Twilight Saga’, ‘Babel’ en Step Up’. Sinds 2011 is Britt gaan freelancen en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van PR in de entertainmentindustrie. In haar vrije tijd heeft ze zich als doel gesteld om zoveel mogelijk van de wereld te zien. 
Dorieke Cieremans
Dorieke Cieremans(Consultant)
Een vrolijke georganiseerde Rotterdamse waarbij het motto ‘niet lullen maar poetsen’ als een rode draad door haar leven loopt. Na haar studie Vrijetijdsmanagement heeft zij een aantal jaren in de muziekscene (jazz) gewerkt. De afgelopen jaren was zij voornamelijk actief in de food. Werken in de PR is geen dag hetzelfde en dat is nu precies wat zij zo leuk vindt aan het vak. Het werken voor verschillende merken en opdrachtgevers zorgt voor een dynamische werkomgeving. In haar vrije tijd gaat er altijd wel muziek door de speakers en reist ze graag!
Dorien Cox
Dorien Cox(Director Coopr België/ Senior Consultant)
Na een aantal jaren bij een event- en marketingbureau, vond Dorien eindelijk wat ze echt wou doen: PR! Geïntegreerde campagnes opzetten en uitvoeren, van de eerste brainstorm tot evaluatie en alles daartussen, dat is haar ding. Vanuit het kantoor in Antwerpen stuurt Dorien het Belgische team van Coopr aan. Ze leest graag een goed boek en wordt heel erg blij van etentjes met vrienden.
Esmée Vis
Esmée Vis(Grafisch Vormgever)
Vrolijk, gedreven, enthousiast en heeft een goed oog voor detail. Esmée is sinds 2010 werkzaam in de Grafische branche en maakt zowel offline als online designs. Naast haar werk heeft zij een passie voor dansen en mode. Wat zich uit in een indrukwekkende tassen- en schoenencollectie. Verder besteed Esmée haar tijd graag met vrienden en familie.
Hans Carree
Hans Carree(Art Director)
Creatief in hart en nieren, gelooft niet in doelloze plaatjes en praatjes en altijd op zoek naar de samenhang tussen design en communicatie. Hans Carree heeft een schat aan ervaring en werkte als creatief voor vele (inter)nationale merken. Hans is altijd energiek, goedlachs en soms een tikkeltje eigenwijs. Hij ziet Storytelling als het communicatiemiddel om merken en doelgroepen te verbinden.
Ingrid Hamers
Ingrid Hamers(Junior Consultant)
Een vrolijke noot, dat voegt Ingrid graag toe aan alles wat ze doet. Na het afronden van haar master Marketing Management besloot ze dat PR toch meer bij haar paste en dat klopte. Vooral de afwisseling binnen de PR is wat Ingrid zo aanspreekt. Ze kan prima meerdere ballen in de lucht houden en ziet vaak overal wel een oplossing voor. In haar vrije tijd houdt Ingrid van tennissen, festivals, skiën en weekendjes weg – het liefst in een mooie stad.
Jody Koehler
Jody Koehler(Oprichter / Eigenaar)
In beweging zijn, inspireren en de spelregels veranderen. Dat is Jody Koehler. Een bevlogen PR adviseur met 15 jaar ervaring aan bureau- en klantzijde. Gelooft in de kracht van PR en de gouden cirkels van Simon Sinek. Jody woont met zijn gezin in Den Haag en is groot fan van Ajax, podcasting, Netflix en zoons Sam en Toby.
Joost Twigt
Joost Twigt(Grafisch Vormgever)
Vrolijk, positief, enthousiast en natuurlijk creatief. Mooie `plaatjes´ maken dat is zijn ding. Met zijn al ruim 6 jaar ervaring draait hij zijn hand niet om voor de meest uiteenlopende projecten. Een online infographic, gedrukt magazine of het uitvoeren van een complete campagne, niets is hem te gek. In zijn vrije tijd houdt Joost zich bezig met Formule 1 en TV-series kijken. Verder kan je hem ook nog eens tegen komen in een online virtueel oorlogsgebied.
Jos Govaart
Jos Govaart(Oprichter / Eigenaar)
Ondernemen, wars van de gebaande paden en overboord met het traditionele denken. Jos Govaart bezit al een jarenlange online ervaring. En hij is ervan overtuigd dat de macht van het vertellen van verhalen alleen maar groter wordt. De toekomst is storytelling en dus PR! Jos is fan van Feyenoord, Breda, Apple, bloggen en Mad Men.
Judith van der Rijt
Judith van der Rijt(Digital Consultant)
Een Digital & Social Savvy, zo omschrijft ze zichzelf. Je hoeft Judith niet wakker te maken voor social media: dat doen haar Twittermeldingen vanzelf wel. Met een achtergrond in de communicatie en werkervaring in de wereld van marketing, communicatie en social media bij onder andere een bureau voor social media-monitoring, bouwt ze graag aan merkambassadeurs voor onze klanten. Waar je Judith nog meer wakker voor kunt maken? Geef haar een lekker bord eten, goed gezelschap of een fotocamera en ze is helemaal tevreden.
Marcel Withoos
Marcel Withoos(Consultant)
Met enorme nieuwsgierigheid en een voorliefde voor taal, maakte Marcel tijdens zijn Engelstalige master Interculturele Communicatie zijn eerste stappen in de PR-wereld. Tijdens en na zijn studie werkte hij bij verschillende internationale PR-bureaus, waar hij zijn enthousiasme voor Consumer, Lifestyle en Healthcare communicatie in Nederland én wereldwijd ontdekte. Marcel is groot fan van geïntegreerde campagnes, creatieve oplossingen en woordspelingen, en de continue vernieuwing binnen het vak. En in zijn vrije tijd? Dan vind je hem in de keuken, op de bank met TV-series of op een festival.
Marieke Fennis
Marieke Fennis(Senior Consultant)
Met enthousiasme en pit schakelt Marieke eenvoudig tussen technologie en lifestyle PR. Een PR-adviseur met acht jaar ervaring in het vak. Ze gelooft in geïntegreerde PR-campagnes en streeft naar vernieuwing en creatieve oplossingen. Ziet eerder kansen dan bedreigingen. Marieke is fan van concerten, wintersport en TV-series.
Marlous Westra
Marlous Westra(Senior Consultant)
Als adviseur met ruim 10 jaar ervaring in PR en marketing, zowel aan klant- als bureauzijde, werkt Marlous enthousiast en toegewijd voor haar klanten. Ze vindt het aangaan en uitbouwen van klant- en mediarelaties één van de leukste aspecten van haar vak. Maar als typische ‘analyser’ wordt zij ook heel blij van data en het zoeken naar relevante en sterke insights die campagnes kunnen dragen. Marlous is mama van Tim en Lasse en probeert in haar vrije tijd zoveel mogelijk te reizen (verliefd op Zuid Afrika), festivals te bezoeken, te snowboarden en te surfen.
Monique van den Berg
Monique van den Berg(Consultant)
Er was eens… een nuchtere, vrolijke Rotterdamse dame die vanaf jongs af aan al gefascineerd was door storytelling, zowel in geschreven als visuele vorm. Ze was dan ook altijd met haar neus in een boek of in de bios te vinden. De keuze om Film- en televisiewetenschappen te studeren was snel gemaakt, en na haar afstuderen volgde 8 jaar als marketing & publicity coordinator bij een filmdistributeur. Maar Monique wilde graag haar verhaallijn verbreden, en dus heeft ze zich met veel plezier toegevoegd aan het Coopr team. Ze zal verantwoordelijk zijn voor diverse klanten op het gebied van entertainment. In haar vrije tijd zijn de vele boeken en films nog steeds aanwezig, al worden ze tegenwoordig aangevuld met TV-series, gamen en reizen.
Noortje Kleijnen
Noortje Kleijnen(Consultant)
Voor haar studie Informatie, Media en Communicatie verruilde Noortje 7 jaar geleden het Brabantse land voor de hoofdstad. Daar deed ze haar eerste PR ervaring op voor verschillende lifestyle, mode en sportmerken. De afwisseling in het vak en de uitdaging om continu creatieve oplossingen te bedenken maken voor Noortje dit werk haar hobby. Daarnaast vind je haar op het hockeyveld, de piste, op een wakeboard of met een goed boek op de bank. 
Rachèl de Koning
Rachèl de Koning(Junior Consultant)
Een pietje-precies en een planner. Dat is Rachèl. Tijdens haar studie European Studies heeft ze voor het eerst kennis mogen maken met het PR-vak bij een internationaal mode-en beautymerk. Daar liggen haar interesses ook. Na haar studie heeft ze deze interesses nog steeds kunnen combineren met het PR-vak; consumer PR is haar specialisatie. In haar vrije tijd blogt ze over voeding en gezondheid. Ja, kokkerellen, dát is wat ze graag doet. Én verhalen delen. Deze twee ingrediënten vormden samen het beste recept voor haar food blog.
Rosanne Van Setten
Rosanne Van Setten(Junior Consultant)
Waarom maken mensen bepaalde keuzes en hoe zijn deze te beïnvloeden? Dat is wat Rosanne boeit. Als nieuwsgierige en enthousiaste starter in het PR-vak pluist zij graag uit hoe iets precies zit, om zo belangrijke insights te verkrijgen. Ze wordt blij van schrijven, humor op het werk en het bouwen van (media) relaties. In haar vrije tijd gaat Rosanne graag op reis, naar de sportschool of zit ze lekker op de bank naar een goede TV serie te kijken.
Sharon Karjantiko
Sharon Karjantiko(Receptioniste)
Sharon is iemand die positief in het leven staat. Je kan haar omschrijven als een vrolijke, sociale en zorgzame persoon. Haar taak is onder andere om Vivienne en het hele Coopr team te ondersteunen en dat doet zij dan ook met veel plezier. In haar vrije tijd bezoekt zij regelmatig wedstrijden van haar geliefde club Feyenoord, bezoekt zij graag festivals en heeft veel liefde voor reizen. Haar motto is dan ook: ”Genieten van het leven”.
Shelly Delwel
Shelly Delwel(Consultant)
Enthousiast, nieuwsgierig en reislustig. Shelly heeft jarenlange ervaring in de PR & communicatiewereld, waarbij zij zich gespecialiseerd heeft in Consumer & Lifestyle communicatie voor grote nationale en internationale bedrijven. Zij vindt vooral het menselijke aspect van het vak erg belangrijk en leuk. Ook wordt zij enthousiast van creatieve geïntegreerde campagnes en het organiseren van events. In haar vrije tijd is Shelly vooral te vinden op de tennisbaan, pistes, in de dansstudio of in een ander deel van de wereld om nieuwe culturen en landen te leren kennen.
Soraya Mooijweer
Soraya Mooijweer(Junior Consultant)
Soraya is een doorzetter, staat sterk in haar schoenen en is gemotiveerd om zichzelf te ontplooien. Ze heeft net haar studie Communicatiemanagement afgerond en tijdens haar studie is haar affiniteit met PR gegroeid. Vooral na haar avontuur in Brazilië, waar zij twee maanden als vrijwillige communicatie coördinator heeft gewerkt, is ze erachter gekomen dit vak echt iets voor haar is. De grote verscheidenheid aan klanten en werkzaamheden is wat Soraya zo leuk vindt aan PR. In haar vrije tijd houdt ze van sporten, reizen en festivals.
Tamara Vlootman
Tamara Vlootman(Junior Consultant)
Een doorzetter, positief en enthousiast. Van jongs af aan is Tamara al geboeid door de kracht van taal en verhalen. Zij rondde haar master media & journalistiek in 2013 af en deed tijdens en na haar studie werkervaring op bij verschillende PR-bureaus. Tamara wordt erg blij van creativiteit, kleine slimme aanpassingen die het verschil maken en gepassioneerde mensen achter een merk. En van verre reizen, sneeuw en de dansstudio.
Thea van Unen
Thea van Unen(Consultant)
Enthousiasme, energie en inspiratie kenmerken Thea. Trends en ontwikkelingen vormen voor haar de sleutel tot een goede campagne. Ze leeft graag in de toekomst en wil dit vertalen in vooruitstrevende (visuele) campagnes. Meer dan tien jaar ervaring aan zowel klant- als bureauzijde maakt dat zij snel schakelt tussen mens en opdracht. Naast haar opleiding en ervaring in PR, is Thea (media) stylist. In haar vrije tijd houdt zij zich graag bezig met interieur design, geeft regelmatig les aan Academie Artemis of reist de wereld over. Thea is mama van Zoë-Fay en brengt haar vrije tijd graag sportief en sociaal door.
Vivienne de Haan
Vivienne de Haan(Office Manager)
Met Rotterdamse no nonsense mentaliteit weet onze Viv van aanpakken; handen uit de mouwen en gewoon doen. De stille kracht op de achtergrond die Jos, Jody en alle Coopr Consultants zoveel mogelijk van administratieve taken weet te bevrijden en ons kantoor aan de Schiehavenkade draaiende houdt. Vivienne heeft al ruim 20 jaar ervaring in het van A tot Z administratief ondersteunen en assisteren van professionals en managers op allerlei gebied. De grootste fan van haar peuter- en puberzoon en natuurlijk van Rotterdam.
Wies van Barneveldt
Wies van Barneveldt(Administratief medewerker)
Weet wat ze wil, is positief en een echte doorzetter. Op administratief gebied een pietje precies, dat is dan ook de reden dat ze op de administratie haar steentje bijdraagt. Ze is een bezige bij, sociaal en empathisch, houdt van de zon en van alle zonnetjes om haar heen. In haar vrije tijd werkt ze het liefst in haar tuin of leest ze een boek op de bank in één keer uit. Een dag heeft slechts 24 uur.