We horen het mensen regelmatig zeggen: ‘Coopr is niet zomaar een PR-bureau.’ Een compliment dat we elke dag proberen waar te maken. Met bijvoorbeeld goed advies of mooi werk voor onze klanten, ons PR-blog waar dagelijks een nieuwe post verschijnt of onze evenementen met internationaal aansprekende sprekers. Coopr probeert altijd in beweging te zijn.

Het Rotterdamse bureau is in september 2009 opgericht door Jos Govaart en Jody Koehler en heeft inmiddels een leidende positie ingenomen in de Nederlandse PR wereld. Op dit moment werken er bij Coopr 24 vakidioten, die goed zijn in moderne en scorende public relations. Het team werkt dagelijks voor merken als Albert Heijn, Bosch, Coolblue, Innocent, JBL, LinkedIn, Netflix, Rabobank,  Sunny Cars en Uber. Het leukste van Coopr is misschien wel de bijzondere cultuur.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures – dat wil niet echter zeggen dat je niet van harte welkom bent. Denk je dat je de perfecte aanvulling bent voor Coopr of laten jouw skills ons spontaan van onze stoel vallen? Wij staan altijd open voor talent. Stuur je cv naar solliciteren@coopr.nl en overtuig ons!