11 Europese PR blogs die er toe doen!

Blog
Opinie
Jody Koehler
11-02-2014
Ik moest het even opzoeken, maar de eerste post op dit PR blog werd geschreven op 17 augustus 2009. En ja, dat is alweer even geleden. Inmiddels zijn we met ons blogteam ruim 1250 posts verder, maar die begindagen kan ik me nog goed herinneren. De dagelijkse deadlines, de verschillende formats en het zoeken naar onderwerpen. In die tijd schreef ik ook regelmatig voor PR Daily en hield ik de Europese PR wereld aardig in de gaten. Dat was nog niet zo gemakkelijk, want 'men' was toen gematigd actief online. Vorige week werd mij de vraag gesteld of ik nog een paar goede Europese PR blogs wist. Een mooie aanleiding om het lijstje van toen eens af te stoffen. 

PR blogs in Europa
Wie waren er nog actief aan het bloggen? Zijn er inmiddels nieuwe vakpareltjes bijgekomen? Het eindresultaat is een up-to-date lijst van 11 Europese PR blogs die meer dan de moeite waard zijn om te volgen. En ja, ze zijn allemaal in het Engels geschreven en in een geheel willekeurige volgorde hieronder opgesteld. Dus waarom 11? Simpelweg omdat dit aantal overbleef.

- Zweden: http://doktorspinn.com/- Italië: http://mrstypo.com/- UK: http://www.nevillehobson.com/- UK: http://stuartbruce.biz/- Roemenië & Spanje: http://nutspr.com/- België: http://www.finn.be/blogs- Denemarken: http://www.mindjumpers.com/blog/- Portugal: http://www.brunoamaral.eu/- Ierland: http://www.pkellypr.com/blog/- UK: http://www.10yetis.co.uk/public-relations/- Denemarken: http://desirableroastedcoffee.com/

Meer Europse PR blogs
Binnenkort verschijnt er overigens in de nieuwe uitgave van Communication Director een special met nog veel meer Europese PR- en communicatieblogs. En ik gok dat een deel van bovenstaand lijstje hierin terug gaat komen. Heb jij nog tips? Deel ze hieronder, op Twitter via de hashtag #EuropeanPRblogs of mail ze naar info@communication-director.eu.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief