Afstudeeronderwerp tips van Peter Kerkhof

Blog
Opinie
Marie Louise van Dorp
02-02-2011

Dinsdag 15 februari is Peter Kerkhof gastchatter bij de 8e editie van @PRstudentchat. In februari starten veel studenten met afstuderen. In de zoektocht naar een onderwerp helpen we je graag op weg. Wil jij onderzoek doen in PR en social media maar weet je nog niet welk onderwerp je dan moet beetpakken? Peter Kerkhof geeft je tips tijdens PRstudentchat. Deze chat gaan we het hebben over welke onderwerpen leuk zijn om je in te verdiepen tijdens het afstuderen. En geloof me, we willen nog een hoop weten!

Onderzoeksonderwerpen
Heb je al een keer met je begeleider aan tafel gezeten om te spreken over een interessant onderwerp? Wil je je verdiepen in het veranderende PR-vakgebied of wil je onderzoeken of social media op de afdeling PR of toch marketing thuishoort? Jos daagde in zijn blogpost afstudeerders uit om eens onderzoek te doen naar het verband tussen de rol van de curator en de 5 mediageneraties die er nu bestaan. Zal de journalist zijn rol als curator weten te behouden? Heb je vragen over je onderzoeksonderwerp of hoe je bijvoorbeeld je hoofdvraag het beste kan formuleren? Laat je vragen hier achter of via de Coopr College Facebook pagina.

Wie is Peter Kerkhof?
Peter is werkzaam aan de Vrije Universiteit van Amsterdam aan de afdeling Communicatie Wetenschappen. Hij is geïnteresseerd in hoe de mens gebruik maakt van het internet als gebruiker of burger. Daarnaast volgt hij de ontwikkelingen van webcare op de voet en blogt hij ook op marketingfacts.nl. Tijdens PRstudentchat denkt hij graag met je mee over jouw afstudeeronderwerp en hoe je daar het beste uit kan halen! Ook geeft hij tips over onderwerpen die nu nog te weinig worden belicht.

8e editie PRstudentchat
Nog even alle praktische informatie op een rijtje:
- Datum: 15 februari 2011
- Tijdstip: 17:00 uur - 17:45 uur
- Hashtag: #prsc
- 9e editie PRstudentchat: 15 maart 2011 met Jan Willem Alphenaar.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief