Coopr wint eerste Slimmer, Sneller, Beter-button

Blog
Opinie
Jos Govaart
27-01-2010
Op deze website geven we dagelijks kennis en inzichten weg. Omdat we geloven dat zo'n benadering het verschil maakt in wat wij PR 2.0 noemen. Maar natuurlijk vinden wij "krijgen" ook leuk. Vandaag werden we geheel onverwacht beloond door communicatiebureau Quint Result met de eerste Slimmer, Sneller, Beter-button.  Cindy van Rijswijk zegt op hun blog het volgende over de prijs: ,,In het nieuwe jaar delen wij buttons uit. Lekker retro. Ter inspiratie, voor wie innovatie niet alleen maar een modegril is." Jody en ik zien deze mooie retro-button als aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg.

Het complete juryrapport:
De wijze waarop Coopr pr 2.0 bedrijft is zichtbaar Slimmer, Sneller, Beter dan hoe anderepr-bureaus nieuwe media inzetten om zich online te manifesteren. Coopr's wijze van digitaal communiceren getuigt van engagement met zowel klant als doelgroep, waarbij het zich kwetsbaar durft op te stellen door niet te beweren alle wijsheid in pacht te hebben, maar open te communiceren over de eigen leermomenten. Een belangrijke factor in de dialoog met de doelgroep en voor ons van doorslaggevende betekenis de button toe te kennen.

Coopr ademt pr 2.0 en gelooft duidelijk in de kracht van social media. Coopr weet als geen ander hoe je met de inzet van nieuwe (social) media een gerenommeerde online reputatie kunt opbouwen en is het schoolvoorbeeld van hoe je een merk kunt laden door doelgroepen actief te betrekken bij pr-activiteiten.

Speerpunten die aan de basis liggen van Coopr's successtory:

• Geloof in eigen kunnen, wat je erin stopt krijg je terug• Enthousiasmeer, stimuleer mensen de dialoog aan te gaan• Participeer en speel in op behoeften• Vergaar kennis en blijf jezelf ontwikkelen• Benut de mogelijkheden van nieuwe media, gooi het traditionele denken overboord.

Volgens ons is Coopr hét bureau voor social media releases, Twitter, SEO PR en online reputatiemanagement. Bovendien richten zij zich in hun ambitie kennis te vergaren niet alleen op het Nederlandse medialandschap, maar durven zij letterlijk hun grenzen te verleggen. Coopr durft kansen te creëren en weet als geen ander hoe je nieuwe media daarbij ten volle kunt benutten. 

Namens QRCommunicatie van harte gefeliciteerd!Waarvoor dank!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief