De formats van Coopr in 2011

Blog
Opinie
Jody Koehler
03-01-2011
Ik wil deze blogpost uiteraard beginnen met... een heel gezond en gelukkig 2011 voor jou! Marie Louise, Jos en ik hopen dat dit jaar (weer) een knaller voor je wordt. Met een heleboel plezier en geluk, maar vooral ook een goede gezondheid. Wees gerust, er zijn nog 362 dagen tot 2012. Je hebt dus nog even om dit jaar bijzonder te maken. Wat gaat 2011 jou eigenlijk brengen? Waar hoop je op in 2011? Voor ons zal 2011 een speciaal jaar worden, met persoonlijke en zakelijke veranderingen. Een voorspelling: het wordt een jaar om nooit meer te vergeten! En één ding is ook 100% zeker, we zullen gas blijven geven. Dit blog speelt daarin natuurlijk een cruciale rol. We zijn ontzettend trots op wat er nu staat, maar toch willen we dingen iets aanscherpen en aanpassen. En jouw hulp is daarbij nodig. Een paar gedachten die ik graag bij je wil toetsen.

De PR-Klaagmuur

Wij vinden de PR-Klaagmuur een leuke en leerzame rubriek en zijn van mening dat we nog niet klaar zijn met dit format. Ook voor 2011 brengen wij op elke maandag de mening van een journalist of blogger over het PR vak. Over slechte persberichten en domme pitches. Wij houden wel van een kritische noot. Jij ook?

5 vragen over PR met...

Eerlijk.. dit is een twijfelaartje voor ons. In 2010 hadden wij elke week de mening van een PR of communicatiecollega over het veranderende PR vak. Hoe zetten we dit nu voort in 2011? Andere vragen? Meer vragen? Wij spelen zelf met de gedachten om dit jaar ook marketeers vragen over PR voor te leggen. Een beroepsgroep waar wij toch vaak mee te maken hebben. Met alle aanwezige vooroordelen kan dat interessant zijn. Wat vind jij? Wat wil jij elke donderdag graag lezen? De 5 Q's of iets anders?

PR links

Dit format zal zeker niet verdwijnen. Nog steeds horen wij dat mensen blij zijn met de PR links. Deze week zal het overzicht dus weer gewoon online komen. Met een paar kleine wijzigingen. We zien de rol van content curator steeds belangrijker worden en daarom zullen wij duidelijker aangeven waarom de artikelen interessant en de moeite waard zijn. De PR links zullen dus minder artikelen bevatten, maar met een uitgebreide uitleg.

Coopr College

De komende periode zullen we gebruiken om na te denken over Les 2 van Coopr College. Les 1 vonden wij een succes. Er is duidelijk behoefte aan informele bijeenkomsten waar kennis gedeeld wordt over een specifiek onderwerp. Maar nu is het tijd voor ons om door te pakken. We willen tijdens deze sessies één onderwerp centraal zetten en hiervoor goede sprekers uitnodigen. Denk aan onderwerpen zoals 'SEO & PR', 'Bloggen' en 'Community Management'. Zou jij dit interessant vinden? Welke onderwerpen zie jij graag in een les voorbijkomen? Laat het ons weten.

@PRStudentchat

Onderdeeel van Coopr College is @PRstudentchat. Onze maandelijkse Twitterchat met studenten. In 2010 hebben we een paar edities gedaan en wij vinden dat dit beter kan. Nog steeds hebben we het gevoel dat we nog niet voldoen aan de behoefte van studenten. Nu vindt @PRStudentchat plaats op een dinsdag van 17.00 uur tot  18.00 uur. En zo nu en dan hadden we een gastchatter, zoals @FrankMeeuwsen. Moeten we dit blijven doen? En zo ja, met wie? Is de dinsdag en het tijdstip ideaal of moeten we schuiven? Is Twitter de oplossing of moeten we bijeenkomen? Wij horen het heel graag van je. Ons doel is namelijk deze chat voor jou mogelijk te maken. Op de manier zoals jij het wilt. Laat ons jouw gedachten weten.

An evening with... 2011

Ook dit jaar zullen wij in december weer een gast over hebben voor een inspirerende avond. Na Deirdre Breakenridge en Brian Solis hebben we de lat hoog gelegd. Uiteraard hebben wij nog geen idee wie de 2011 editie gaat invullen, maar dat het een topper wordt is duidelijk. De eerste lijntjes zijn hiervoor al uitgelegd. 'An evening with...' zal dus zeker terugkomen dit jaar. Maar mocht je op- of aanmerkingen hebben op de vorm, opzet of inhoud, dan horen wij het graag. Ook hier geldt, deze avond initiëren wij voor jullie.

.. en elke dag een blogpost!

Ook dit jaar zullen wij elke dag een blogpost schrijven over alle ontwikkelingen op het gebied van PR, social media en contentmarketing. In 2010 hebben we elke dag, uitgezonderd het weekje Kerstvakantie, een post online gezet en ook dit jaar gaan we dit volhouden. Met z'n 3-en moet dat zeker lukken! Maar we zullen dit jaar ook anderen zo nu en dan een podium geven. Heb je hierin interesse? Of zie je graag iemands post op Coopr.nl terug... let us know!

Wij geloven dat 2011 een topjaar wordt! Met vele inspirerende workshops en leuke klanten die wij als bureau mogen adviseren. Het wordt een topper! We weten het zeker. En jij maakt het voor ons alleen maar mooier en leuker. Dank je wel daarvoor.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief