Domino's Pizza: The Pizza Turnaround

Blog
Opinie
Jos Govaart
02-06-2010

Domino's Pizza zat altijd in mijn tas met "slechte cases". Een mooie wetmatigheid online is vaak dat als een bedrijf gigantisch in de fout gaat, dat het dan ook een bedrijf is waar je op moet gaan letten. De kans dat ze later iets goeds doen is dan best aanwezig. Het filmpje waarin er gespuugd wordt op Pizza's is bij veel mensen wel bekend. De veelbesproken reactie van de CEO van Domino's was dat ook. Hij reageerde prima in het kanaal waar het incident gebeurde, maar deed dat eigenlijk te laat en niet helemaal oprecht. Hoe zou Domino's, nu een goed jaar later, er ogenschijnlijk voorstaan? Domino's geeft het antwoord via de Pizza Turnaround actie.

Domino's heeft een "documentaire" gemaakt rondom alle negatieve feedback die zij gekregen hebben ten aanzien van hun pizza's.  Bodems die naar karton smaakten en dat soort dingen. Bekijk onderstaand filmpje maar eens.

Tsja. Ik vind het leuk om te kijken. Maar hoe oprecht is dit nu ? En maakt dat uit? Het is in ieder geval creatief, en ze gebruiken mensen die echt bij Domino's Pizza werken. Maar het is wel geregisseerd.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief