Geen 3e International Social Media & PR Summit ☹

We hebben slecht nieuws. Er komt geen derde editie van The International Social Media & Pr Summit. De reden? Er zijn helaas te weinig kaarten verkocht om het event te kunnen laten doorgaan. Daar balen we enorm van, maar ook over zaken die níet lukken moet je communiceren.

Plezier en het vak verder helpen
Vanaf dag 1 was dé motivatie om dit congres te organiseren puur ons enthousiasme om het vak verder te helpen en te voorzien van een nieuwe impuls. Een commercieel motief hebben zowel wij als onze partner ING nooit gehad. Dit congres heeft ons nooit een euro opgeleverd.  Toch heeft elk congres met een kostenplaatje te maken. Daarnaast hebben wij voor elk congres de lat zo hoog mogelijk gelegd. We wilden alleen een topprogramma. Dat kost geld en moet terugverdiend worden met kaartverkoop.

We zijn er nog steeds van overtuigd dat we een prachtig programma hebben samengesteld. Voor dit programma hebben we ook weer de complimenten in ontvangst mogen nemen. Maar in tegenstelling tot voorgaande jaren converteerde dat dus uiteindelijk niet in voldoende kaartverkoop.  Dit is voor Ragan, ING en Coopr dan ook reden geweest om het evenement definitief te annuleren.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!