Je bent nooit te oud voor Coopr College

Blog
Opinie
Marie Louise van Dorp
01-11-2010
Je bent nooit te oud om te leren. In deze tijd waarin er elke dag wel weer wat nieuws gebeurt, helpen wij je graag om nieuwe kennis te ordenen en te verklaren. Zo ben je als student mogelijk op zoek naar kanalen waar je je vragen voor je scriptie kan stellen of onderwerpen van colleges verder kan uitdiepen. Of je bent al aan het werk als  PR of communicatie professional maar je wilt ook wel weer de schoolbanken in om je kennisniveau op te frissen. Hoe kan Coopr College jou hiermee helpen?

De eerste PR school van Nederland
In mei dit jaar lanceerden Jos en Jody de eerste PR school van Nederland: Coopr College. Hiermee hebben ze een ruimte gecreëerd waar jij als student of professional praktijkkennis kan delen over het veranderende PR-vak. Nu is Coopr College de overkoepelende naam voor heel wat initiatieven die je de afgelopen tijd al hebt zien langskomen.

1. Coopr College lessen
In de afgelopen maanden heeft Les 1: de route van PR 1.0 naar PR 2.0 heel wat professionals en studenten bijgespijkerd en opgefrist. Ook zijn wij zelf wakkergeschut door de slimme en kritische vragen van alle deelnemers. Na les 1 is het nu tijd om te bedenken waar we het in les 2 met jou over willen hebben. Onderwerpen waar we zelf aan dachten: SEO, webcare, bloggen, monitoring, guerilla en contentmarketing. Welk onderwerp zou jij graag willen bespreken?

2. @PRstudentchat
'Paperjammed' en 'afstuderen' waren de onderwerpen van de 5e editie van @PRstudentchat. Hierbij was Johan Voets onze speciale gast. @PRstudentchat duurt elke keer een uur, van 17:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens de PR-chat spreken we graag met studenten over actuele thema's of onderwerpen die in scripties veel langskomen. Ben je student en wil je ook mee-chatten over onderwerpen rondom PR? Op 23 november is de 6e editie van @Prstudentchat. Help je @PRstudentchat te promoten bij jou op school, dan maak je kans op deze Coopr goodiebag.

3. 'An evening with...'
Dat Brian Solis op 13 december naar Nederland komt, is een feit. Na het succes van vorig jaar met Deirdre Breakenridge zijn we opzoek gegaan naar een volgende topper. En dat is gelukt. Het evenement zal zich jaarlijks herhalen met elk jaar weer een inspirerende spreker uit het communicatievakgebied. Wil je er 13 december bij zijn? Aanmelden kan door een mail te sturen naar Marie Louise.

Toekomst
Kijk buiten je kader, verdiep je in wat er gebeurt en ontdek! Coopr staat niet stil en wil graag met Coopr College jou helpen om je kennisniveau op pijl te houden. Wil je meedenken over de inhoud van een Coopr College les of @Prstudentchat? Laat dan je input achter op Coopr College Facebook of stuur een bericht naar @marielouisevd.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief