Nieuwsbericht: Coopr lanceert PR-school 'Coopr College'

Blog
Opinie
Jos Govaart
11-05-2010


Nieuwsfeiten
  • PR 2.0 bureau Coopr lanceert een nieuw initiatief: Coopr College
  • Oprichters Jody Koehler en Jos Govaart willen hiermee de praktijkkennis over het veranderende PR-vak delen met zowel professionals als studenten.
  • Om mee te denken over de ontwikkeling van Coopr College is er een speciale Facebook fanpage opgericht: www.facebook.com/cooprcollege.
  • Voor studenten is er elke maand een chat op Twitter, genaamd @PRstudentchat. De eerste chat vindt plaats op dinsdag 18 mei, van 17.00 tot 18.00.
Rotterdam, 11 mei 2010 - PR 2.0 bureau Coopr lanceert vandaag een nieuw initiatief: Coopr College. Via dit initiatief willen Jody Koehler en Jos Govaart hun praktijkkennis en passie voor het veranderende PR-vak delen met zowel professionals als studenten. Voor beide groepen zullen er regelmatig verschillende events georganiseerd worden. Op de agenda staan onderwerpen als PR 2.0, SEO PR, content marketing, video PR, webcare en crowdsourcing. Coopr College zal hierbij altijd samenwerking zoeken met andere specialisten. Elk jaar wordt afgesloten met het evenement: 'An evening with...', waarbij een internationale PR-topper centraal staat. Vorig jaar was dat Deirdre Breakenridge.

@PRstudentchat op 18 mei
Op dinsdag 18 mei trapt Coopr College om 17.00 uur af met een Twitterchat speciaal voor studenten. Tijdens @PRstudentchat zullen Jody en Jos een uur lang vragen beantwoorden over het PR-vak. Veel studenten hebben Coopr de afgelopen weken laten weten behoefte te hebben aan meer kennis over Public Relations. Met het initiatief @PRstudentchat hopen de initiatiefnemers deze studenten verder op weg te helpen.

Quotes:

Jody Koehler:
"Wij hopen dat zowel PR-professionals als studenten meedenken over de verdere ontwikkeling van Coopr College. Dit kunnen ze doen op de facebookpagina van Coopr College. Zo hebben zij invloed op de thema's, tijdstippen en sprekers."

Jos Govaart:
,,In Nederland zijn nauwelijks leuke events voor PR-professionals. Wij zijn in dit gat gesprongen door Deirdre Breakenridge uit te nodigen voor de eerste 'An evening with...'. Sindsdien zijn we gestart met meerdere initiatieven om onze passie en kennis te delen met anderen. We bundelen deze activiteiten nu onder Coopr College."

Over Coopr
PR 2.0 bureau Coopr is opgericht in september 2009. Inmiddels adviseert het bureau verschillende klanten op het gebied van online PR, content marketing en social media. Drijvende kracht achter Coopr zijn Jody Koehler en Jos Govaart. Elke dag bloggen zij over het PR-vak op www.coopr.nl.

Beeldmateriaal:
Logo Coopr College


Download logo Coopr College in EPS formaat.

Contactinformatie
Jos Govaartjos@coopr.nl06 27052302LinkedIn@josgovaartJody Koehlerjody@coopr.nl06-52435999LinkedIn@jodykoehler

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief