Nieuwsbericht: Navigoat kiest voor Coopr

Blog
Opinie
Jody Koehler
15-10-2009
Nieuwsfeiten:
  • Coopr is door Navigoat gekozen om alle online PR activiteiten te verzorgen.
  • De website www.navigoat.com biedt de consument als eerste de mogelijkheid zelf de routeaanwijzingen in te spreken, op het navigatiesysteem te plaatsen en online te delen.
Rotterdam, 15 oktober 2009 - Coopr, het online pr initiatief van Bijl, partners in public relations is per 1 oktober 2009 verantwoordelijk voor alle online PR activiteiten van Navigoat. De website www.navigoat.com biedt een aantal exclusieve mogelijkheden om navigatiesystemen een persoonlijk tintje te geven. Het platform biedt als eerste de optie om zelf een navigatiestem in te spreken, te installeren en online te delen. Coopr bestaat sinds 1 september 2009. De specialisten Jody Koehler en Jos Govaart adviseren en trainen bedrijven op het gebied van online pr, social media en digitale communicatie.

Beeldmateriaal:
Logo Coopr in EPS-formaat (hoge resolutie)Logo Coopr in JPG-formaat (lage resolutie)Logo Navigoat in PNG-formaat (hoge resolutie)

Eerdere nieuwsberichten :
Coopr: 'Coopr nieuws initiatief Bijl, partners in public relations'Navigoat: 'Navigoat.com: online primeur van zelf navigatiestemmen inspreken, downloaden, installeren en delen'

Contactinformatie:
Jody Koehlerjody@coopr.nl06-52435999LinkedIn@jodykoehler

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief