PR Boekentip 4: Trust Agents

Blog
Opinie
Jody Koehler
20-04-2010


Tijd weer voor een boekentip! De laatste keer dat wij op Coopr namelijk iets schreven over interessante PR 2.0 of social media boeken is ruim 6 maanden geleden. En dat is schandalig van ons! Zeker omdat er zoveel goede boeken zijn, die stuk voor stuk het lezen meer dan waard zijn. Neem nu Trust Agents. Ik heb het boek niet gelezen, maar voor de verandering eens beluisterd als audiobook op mijn iPod. In de auto naar en van Rotterdam. En mijn ervaring? Het beluisteren is fantastisch, maar het boek... briljant! Een must read (of must listen to) voor elke social media fan.Wees behulpzaam
In Trust Agents beantwoorden Chris Brogan en Julien Smith een veelgestelde vraag: 'Hoe moet ik me gedragen in de wereld van social media?'. De kern van hun antwoord in 2 woorden: be helpful. Chris en Julien behandelen in het boek het sociologisch fundament van de nieuwe media en de bijbehorende menselijkheid. Waar begin je? En hoe klinkt die menselijkheid? In een commerciële wereld vol cynisme bieden 'Trust Agents' houvast. Het zijn de personen die we vertrouwen en een grote mate van invloed hebben op basis van transparantie en eerlijkheid. In het boek staan tientallen praktische tips en smakelijke vergelijkingen. Van Donnie Brasco tot PacMan. Een absolute topper!

Over de auteurs
Chris Brogan behoort tot één van de meest invloedrijke mensen online. Hij is President van New Marketing Labs en één van de weinige echte social media specialisten. Hij is al meer dan tien jaar actief in het opbouwen van digitale relaties voor organisaties en individuen met behulp van social media en technologie. Verder is hij mede oprichter van de PodCamp new media conference series.

Julien Smith is al meer dan 15 jaar online actief en een veelgevraagd spreker. In 2004 begon hij als één van de eersten te experimenteren met het fenomeen podcasting. In 2006 werd zijn blog verkozen tot één van canada's beste op het gebied van 'Art & Entertainment'. Wil je Julien horen schitteren, beluister dan eens een aflevering van Media Hacks. Hilarisch!

Het boek 'Trust Agents' is te bestellen via Bol.com of Amazon. En valt natuurlijk ook te beluisteren via iTunes!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief