PR links week 15-2011

Blog
Opinie
Marie Louise van Dorp
17-04-2011

Elke week plaatsen wij een overzicht van PR links op Coopr.nl. En dat doen we uiteraard met een reden. Gedurende de werkweek zien wij namelijk erg veel interessante PR links voorbijkomen. Nationaal en internationaal. Met interviews, cases, visies of artikelen. Online wordt veel geschreven over PR en social media. Wij hopen dat je dit weekoverzicht handig vindt. En mocht je zelf iets interessants tegenkomen? Neem contact met ons op. Plaatsen wij de link in ons volgende overzicht. Voor de links van deze week...

PR Links week 14 - 2011
There is no such thing as free publicity
Ward van Beek schreef deze week een interessant artikel over 'vrije publiciteit' op Molblog. "Als ik op de openingspagina van communicatiebedrijf A lees: "A verzorgt al sinds haar oprichting free publicity voor opdrachtgevers", dan lopen de rillingen me over de rug. Hoezo 'free'? Ik neem toch aan dat Bedrijf A voor dit mooie werk gewoon goede facturen stuurt aan deze opdrachtgevers?" Puntje van Ward, toch?

Nieuw in PR? 7 tips van PR experts
Petya Georgieva, een PR collega uit Bulgarije, heeft contact gelegd met een aantal internationale PR professionals. Zij geven in deze blogpost allemaal een tip voor de beginners in het PR vak. Onder hen onder andere Gini Dietrich, Adam Vincenzini en collega Jody.

PR, not communications
Richard Edelman schreef in zijn blog '6 A.M.' een interessante post over het rebranden van een PR bureau. Bijvoorbeeld naar Communicatiebureau. Richard geeft 7 punten waarom hij vindt dat dit de verkeerde benadering is. Ik kan het alleen maar eens zijn met hem als hij zegt: 'We will do better by reiterating PR's points of difference rather than trying to redefine our profession.'

De Twittergids voor PR professionals
Heather Whaling, beter bekend als prTini op Twitter, heeft een Twittergids geschreven voor PR professionals. Het artikel biedt een aantal tips voor PR mensen om via het social medium contact te leggen met journalisten, nieuwe werkgevers, andere PR collega's of een behind-the-scenes van het PR vak.

PR is wel, PR is niet
Jackson Wightman schreef vorige week twee aardige blogposts met de inspirerende titels: 21 things PR is en 21 things PR is not. Kun jij je vinden in zijn voorzet? Of kun je nog meer aanvullen?

Eerdere PR links
Bekijk hier het archief van alle PR Links van de afgelopen maanden.

http://www.copyblogger.com/fast-writing-improvement/

< >< >< >< >< >< >

< >< >

< >

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief