PR links week 16 Â- 2011

Blog
Opinie
Marie Louise van Dorp
25-04-2011

Elke week plaatsen wij een overzicht van PR links op Coopr.nl. En dat doen we uiteraard met een reden. Gedurende de werkweek zien wij namelijk erg veel interessante PR links voorbijkomen. Nationaal en internationaal. Met interviews, cases, visies of artikelen. Online wordt veel geschreven over PR en social media. Wij hopen dat je dit weekoverzicht handig vindt. En mocht je zelf iets interessants tegenkomen? Neem contact met ons op. Plaatsen wij de link in ons volgende overzicht. Voor de links van deze week...

PR Links week 16 - 2011
Public Relations in the Recession: Good News
Zoals vaker na een economisch mindere tijd gaat het beter met het "goedkopere public relations". Tot zover niets nieuws. Dit artikel gaat verder en omschrijft waarom public relations een grotere rol kan pakken. Maar wel altijd in samenspraak met andere disciplines.

What is public relations?
Wat is public relations? De definitie die we allemaal op school geleerd hebben is: Het stelselmatig bevorderen van het wederzijds begrip tussen een organisatie en zijn publieksgroepen. In deze post wat definitiegediscussieer. Gaat PR om reputaties of om conversaties? De meningen lopen uiteen.

What makes a good PR photo?
Beeld vertelt meer dan alleen tekst. Toch grijpen vooral webredacteuren snel terug op hun vertrouwde beeldbank. Hoe zorg je er toch voor dat jouw foto geplaatst wordt? Dan moet de foto echt goed zijn. In deze post een aantal tips.

You're Using Twitter Wrong
Voor wie nog niet zo lang bezig is met Twitter. Hoe vaak moet je twitteren, wie en hoe moet je terugvolgen. Een aantal handige tips om je verder te helpen.

3 YouTube & Video Marketing Tricks You Should Not Miss
Video marketing is een belangrijk onderdeel van content marketing. Je moet er echter wel iets meer voor doen dan het maken en uploaden van video's. Doe je Keyword research ook eens via YouTube. En niet alleen via Google.

Eerdere PR links
Bekijk hier het archief van alle PR Links van de afgelopen maanden.

http://www.copyblogger.com/fast-writing-improvement/

< >< >< >< >< >< >

< >< >

< >

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief