Student Communicatie maakt kans op exemplaar Bloghelden

Bloghelden

Op dinsdag 23 november is Frank Meeuwsen onze gastchatter bij de 6e editie van @PRstudentchat. Het onderwerp van deze avond is: bloggen.  Wil je weten of je moet bloggen in ‘je’ of ‘u’ of waar je inspiratie voor je blog vandaan kan halen? Tussen 17:00 en 18:00 uur mag jij als student alles wat je wilt weten over bloggen aan Frank vragen. En stel jij de beste vraag? Dan win jij een door Frank gesigneerd exemplaar van zijn boek Bloghelden. Lees hieronder de spelregels.

Bloghelden winnen?
Met deze editie van @PRstudentchat kan je een gesigneerd exemplaar van Bloghelden winnen. Hoe doe je dat?

  • Heb je een vraag aan Frank over bloggen? Deze kan je tot donderdag 18 november 23:59 uur inleveren via de Facebook van Coopr College of @PRstudentchat.
  • Zorg dat je vraag binnen de 140 tekens valt en ook nog te retweeten is. Dit is inclusief de hashtag #PRSC. Succes met puzzelen .
  • Op 19 november kiezen we uit alle vragen 5 vragen die we op 23 november aan Frank voorleggen.

Aan het eind (18:00 uur) van @PRstudentchat maakt Frank bekend wie de winnaar is van het boek. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wie is Frank Meeuwsen?
In 2000 startte Frank een eigen blog. Hierdoor maakte hij per ongeluk deel uit van de voorhoede in webblogend Nederland. Begin 2010 kwam zijn boek Bloghelden uit. In Bloghelden beschrijft hij de geschiedenis van de Nederlandse Blogosfeer tussen 1995 en 2005.

Naast actief bloggeraar, twitteraar en social media gebruiker is Frank docent aan de Hogeschool in Utrecht, opleiding Communication & Media Design. Hij brengt studenten kennis bij op het gebied van Crossmedia theorie, Communication & Media en Communication & Human Aspects. Toen ik ‘m vroeg wat hij zo leuk vindt aan doceren, antwoordde hij: het overbrengen van mijn enthousiasme en passie voor digitale media en de ontwikkeling op het gebied van online interactie. Als ik zie dat studenten dat enthousiasme overnemen dan ben ik een blij mens!

7e editie van @PRstudentchat
Heb jij een onderwerp voor de volgende @PRstudentchat? Laat het me horen via @PRstudentchat of @marielouisevd. Tot 23 november, we hebben er zin in!

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

Gerelateerde berichten

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!