Video('s) van de week: Disney, Heineken, Microsoft en KLM

Blog
Opinie
Noesjka van der Helm
13-04-2012


Iedere week hebben we weer een nieuwe 'Video van de week'. Deze week doen we het net even iets anders dan andere weken. In plaats van het internet af te struinen, hebben we drie video's gekozen uit de presentaties van #SMPR2012 die allemaal op hun eigen manier inspirerend, leuk en opvallend zijn. Alle video's hebben één ding gemeen: storytelling. Take a look and see for yourself...

Holland Heineken House
Ambitie, passie, emotie en mensenlijkheid komen samen in deze video's van Heineken. Geen plat verslag verkooppraatje rondom Holland Heineken House, maar de beelden laten spreken voor lading van het merk en de activiteiten.

Disney

Eén dag op Disney Park samengevat in iets meer dan 3 minuten. Niet hoe je het zou verwachten met close-ups van mensen in attracties, blije lachende gezichten en merchandise, maar met een knipoog en passend bij de sprookjeswereld.

Microsoft

Met de 'My idea' campagne rondom de introductie van Windows 7 liet Microsoft een andere kant zien. De menselijke kant. Consumenten laten vertellen over het nieuwe product, hiermee laten zien dat ze hebben geluisterd na al het commentaar rondom Vista.

KLM

Wat doe je om een nieuwe dienstverlening kenbaar te maken? De 24/7 social media service. Juist. Je laat zien wie de mensen zijn achter de schermen, op een manier die aansluit op wat je gaat doen.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief