Wijn verkopen via Twitter

Blog
Opinie
Jody Koehler
19-10-2009
Ben je wel eens uitgenodigd voor een wijnproeverij? Dan weet je dat de terugreis al op voorhand een puzzeltje is en de nodige discussies thuis kan opleveren. Zeker als de locatie niet direct per fiets of openbaar vervoer te bereiken is. Jammer! De website Tastelive.com biedt hier een oplossing. Via de site kan het wijnproeven gewoon in de eigen huiskamer plaatsvinden. Gezellig met andere wijnliefhebbers napraten, over die ene smakelijke Shiraz, kan vervolgens online. En nog een prettig voordeel; dat lege spuugemmertje.Tastelive.com
De opzet van de website is vrij eenvoudig. Je maakt een account aan en schrijft je vervolgens in voor een proeverij. Het lijstje wijnen dat op ingeslagen moet worden krijg je toegestuurd. Daarna kan het proeven beginnen! De slimmigheid zit 'm hier in twee dingen.

1. De koppeling aan je Twitter account, waardoor je kunt gemakkelijk kunt lezen wat de andere liefhebbers van de wijnen vinden. De interactie is hier optimaal. Je ventileert je eigen mening en stelt vragen die in je opkomen.

2. De wijnen die aangeschaft moeten worden zijn te koop bij aangesloten webshops of andere lokale wijnhandelaren. Een uitstekende manier om nieuwe mensen te bereiken met jouw bijzondere wijnen. Voor, tijdens en na het proeven.

Wijnbeleving via het web. Samen geur en kleur ontdekken, met je laptopje op schoot. Ik hoop dat het niet lang duurt voordat dit ook in Nederland mogelijk is.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief