Coopr Rotterdam

Je kunt ons altijd bereiken!

Ons bezoekadres in Rotterdam

Als je langs wilt komen kun je ons vinden op de Schiehavenkade 206, 3024 EZ Rotterdam.

De Schiecentrale bereikt… en dan?

Qua bewegwijzering hebben wij niet het makkelijkste pand uitgekozen. Het is geen Fort Knox, maar enige uitleg om bij ons uit te komen, is wel nodig.

Kom je met het OV, te voet of met de fiets?

Sta je met je gezicht naar de Albert Heijn en je achterste naar Café Verhip? Dan ben je warm! Om de hoek bij de voetbalvelden vind je de hoofdingang van de Schiecentrale. Aan de buitenkant van het gebouw bevindt zich een zilveren draaischijf. Zoek daar nummer 206 / Coopr op en druk de knop in om aan te bellen. Vervolgens ga je het gebouw binnen en loop je naar rechts. Dit gedeelte van het gebouw heet “De Hoge Schijf”. Stap de lift in (of pak de trap als je conditie je lief is) en druk op de 7e etage. Bel vervolgens weer aan bij nummer 206 en je bent er bijna! Wij zitten halverwege de galerij.

Kom je met de auto?

Dan kun je parkeren in parkeergarage SchieCentrale van Q-Park. Tip: parkeer de auto zo laag mogelijk en wandel via de ingang van de parkeergarage links om de hoek richting de hoofdingang. Er zijn alternatieven, maar die willen we jou niet aan doen. Zie voor een verdere beschrijving hierboven. En tot straks! En oh ja… in de garage kun je zowel contant, met creditcard of via pin betalen.

Contact met Coopr kan ook via de mail:

Contactinformatie

Schiehavenkade 206
3024 EZ Rotterdam

Telefoon:
+31 (0)10-3419734
Mail: info@coopr.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoon

Onderwerp

Je bericht