Goed doel
Coopr draagt graag een steentje bij
Coopr zet zich in voor goede doelen

Coopr is een communicatiebureau gespecialiseerd in Public Relations en Content Marketing. We zijn goed in het oplossen van communicatievraagstukken op een creatieve, effectieve en geïntegreerde wijze en laten dat vol trots iedere dag zien in het werk en advies voor onze klanten. We werken voor mooie, grote en kleinere (internationale) merken, maar zetten onze kennis en expertise ook graag in voor goede doelen.

Eén tot drie keer per jaar zetten wij tot 150 uur van onze tijd belangeloos in om dedicated voor een groot of klein(er) goed doel aan de slag te gaan. Eerder deden we dat o.a. voor Plan Nederland, War Child, About Freedom en SIRE. Word jij ons volgende goede doelen-project?

Wat moet je doen?

Ben jij werkzaam bij een goed doel – groot of klein, (inter)nationaal of lokaal? Kan jij extra denkkracht en expertise gebruiken? Of ben je gewoon op zoek naar een enthousiaste club professionals die alles op alles zet om resultaat te boeken, die met je meedenkt, een project van A-Z oppakt of de juiste mediastrategie uitschrijft en uitrolt? Dan kan het zomaar zijn dat wij ons binnenkort samen met jullie over jullie communicatievraagstuk buigen. Mail naar goeddoel@coopr.nl of bel naar +31 (0)10-341 97 34 en wij laten je weten of jij ons volgende goede doel wordt.

Coopr draagt graag zijn steentje bij.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!