5 PR-boeken die op je e-reader horen deze zomervakantie

Blog
Opinie
Jos Govaart
19-06-2013


De vakantietijd is aangebroken. De ideale tijd om te ontladen en de geest aan te scherpen. Welke boeken mogen echt niet ontbreken op je e-reader? Want, echt. Ga niet meer met die papieren boeken sjouwen. En laat ook die tablet thuis. Die kan niet tegen de hitte. Bovendien is het  goed om een paar weken los te zijn van nieuwssites en sociale media.

The New Digital Age - Eric Schmidt & Jared Cohen
In de komende decennium zal de macht van mensen via het Internet alleen maar toenemen. Wat zijn de kansen, wat is de impact, wat zijn potentiële dreigingen. Onderstaande filmpje is een goede teaser voor het boek. Natuurlijk niet geschreven door de minsten op digitaal gebied! Buzzing Communities - Richard Millington
De beste spreker op The Social Conference dit jaar was zonder twijfel Richard Millington. Iemand die niet zomaar wat cases aan elkaar knoopt op basis van wat tegeltjeswijsheden. Maar Millington heeft echt een goede studie gedaan naar de werking van communities.

The Marketing Agency Blueprint - Paul Roetzer
Het boek waar ik het afgelopen jaar het meest aan gehad heb. Dit is echt een boek voor bureau-directeuren of voor mensen die het leven van een (pr) bureau beter willen begrijpen. Het boek rekent af met ouderwetse verdienmodellen en zorgt ervoor dat je nadenkt over de effectiviteit van je bureau als commerciële organisatie.

Ctrl Alt Delete - Mitch Joel
Een van de allerslimste mensen in ons vakgebied is Mitch Joel. Hij heeft een nieuw boek geschreven waarbij het stelt dat het tijd is om bestaande businesses volledig te rebooten. Het boek gaat in op nieuwe businessmodellen en vertelt ook hoe jij als mens daarin moet veranderen. Meer over zijn boek in onderstaande video:

FAIL - Ronald van der Aart Kritiek op Internet. Het begon in Nederland ooit met UPC. De man die uitkomst bood voor het bedrijf toen, heeft nu een boek over dit fenomeen geschreven. Ronald van der Aart introduceerde de term webcare in Nederland en is grondlegger van het eerste webcareteam in Nederland. Daarom mag zijn boek niet in deze lijst ontbreken!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief