Coopr is op zoek naar 4 versterkingen ! #vacatures

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
23-03-2015
We zijn op zoek naar versterking bij Coopr. Op dit moment hebben we vier vacatures. Het komt er op neer dat we op alle functieniveaus die we hebben versterking zoeken. Ik licht de vacatures die we hebben kort toe, de kopjes zijn overig klikbaar:

Vacature Senior PR Consultant
We zoeken een vakidioot met zo'n 8 -15 jaar ervaring, waarvan bij zeer grote voorkeur, een deel van die ervaring aan bureauzijde. Cruciaal voor deze rol is de ervaring met geïntegreerde campagnes. We vinden het bij Coopr superbelangrijk dat mensen in staat zijn om over hun eigen discipline heen te kijken. Aan de ene kant wellicht om ons mandaat bij klanten "op te rekken". Maar vooral om goede aansluiting te vinden bij andere disciplines. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor meerdere accounts en heb je ook een zeer belangrijke rol in het trekken van New Business pitches.

PR Consultant
Als PR Consultant bij Coopr ben je hét dagelijkse aanspreekpunt voor onze klanten. Wij zien de PR-Consultant als een "medior-functie". Je bent de schakel tussen plan en executie. Je kunt dus plannen schrijven, maar je bent ook aan zet voor de feilloze executie van de plannen. En je denkt bij het uitwerken van de concepten aan Paid, Earned, Rented en Owned media.

Junior PR Consultant
Belangrijke kwaliteiten als Junior PR Consultant zijn het vermogen om te schakelen van klant, naar leverancier, naar media, bloggers, collega's en weer naar klant. Je bent de persoon waar je team áltijd op kan terugvallen. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat de 2-3 jaar werkervaring díe je hebt, opgedaan zijn bij een ander PR-bureau. We hebben de afgelopen jaren ondervonden dat we dat écht een harde eis vinden.

Campagne Marketeer
Het is de taak van iedereen binnen Coopr om steeds meer content, marketing en social toe te voegen aan zijn gereedschapskist van PR tactieken. Toch zoeken we op marketinggebied een echte specialist. Iemand die allang heeft bedacht wat 2 klanten wél en misschien wel 6 níet met Meerkat kunnen. Om maar eens iets te noemen. Iemand die precies weet waar en hoe we ons social media budget uitgeven, zodat we resultaten halen die er écht toe doen.

Ken of ben jij degene die we zoeken? We horen het graag. En naast alle functie-eisen die we hebben, we zoeken ook vooral hele leuke mensen!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief