Interview over de invloed van social media op public relations

Blog
Opinie
Jody Koehler
31-03-2012


Elke week staan we stil bij de 'Video van de week'. Een format waarbij we één video voor jou uit het enorme aanbod van YouTube tillen. Dit kan een hilarische, pijnlijke, indrukwekkende of informatieve video zijn. Filmpjes die treffend inhaken op de actualiteit of 'ouwetjes' die je zeker gezien moet hebben. Eén ding is zeker, de video's raken allemaal het PR en communicatie vak. Deze week spotte ik een interview tussen de Nederlander Erno Hannink (social media adviseur voor zelfstandige professionals) en onze vriendin Deirdre Breakenridge, die in december 2009 de key note spreker was tijdens de eerste editie van 'An evening with..'.

Invloed social media op PR
In dit interview bespreken Erno en Deirde verschillende onderwerpen zoals de ROI van public relations, de opkomst van brand journalism en de veranderende rol van PR adviseurs in de wereld van social media. Vooral de persoonlijke vraagstelling van Erno over Deirdre haar bureau, blog en social media inspanningen kan ik waarderen. Hierdoor leer je haar net iets beter kennen. Zo praat Deirdre vrijuit over haar ideale klant, haar omgang met tarieven en haar ambities in het leven, zowel zakelijk als privé. Meer dan de moeite waar dus.

En hier de link naar de originele blogpost van Erno genaamd 'Deirdre Breakenridge on Public Relations and attracting clients'.

Video gespot die past bij deze rubriek? Mail jody@coopr.nl met een korte toelichting. Alvast bedankt!

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief