Nieuwsbericht: Coopr nieuw initiatief Bijl, partners in public relations

Blog
Opinie
Jos Govaart
31-08-2009
Nieuwsfeiten:
  • Per 1 september lanceert Bijl, partners in public relations een nieuwe unit: Coopr.
  • Coopr focust op online pr, social media en digitale communicatie.
  • Adviseurs Jody Koehler en Jos Govaart zijn de initiatiefnemers van Coopr.
  • Op het blog van www.coopr.nl is dagelijks nieuws te lezen over de laatste ontwikkelingen op online pr gebied.
Lancering CooprRotterdam, 1 september 2009 - Bijl, partners in public relations lanceert per 1 september 2009 een nieuw online pr initiatief, genaamd Coopr. De specialisten van Coopr adviseren en trainen bedrijven op het gebied van online pr, social media en digitale communicatie. Op het moment van lancering bestaat Coopr uit Jody Koehler en Jos Govaart. Beiden heren werken respectievelijk 4 en 2,5 jaar voor Bijl, partners in public relations. Jody Koehler was voorheen PR Manager bij Marktplaats.nl / eBay en Jos Govaart was ooit op 16-jarige leeftijd mede-oprichter van internetbureau Netvlies. Naast het advieswerk zullen zij dagelijks een online pr blog verzorgen op www.coopr.nl.

Quotes:
  • Directeur Ruud Bijl: "PR was veel te lang een vak van alleen maar zenden. De nieuwe on-line mogelijkheden bieden de kans voor een echte dialoog.  Dat is leuk en spannend, maar ook nieuw en onwennig. Met Coopr zetten we een unit in de markt die klanten kan inspireren, sturen en helpen bij dat proces." 
  • Jody Koehler: "Deze unit komt voort uit onze passie voor het pr vak. Het internet, en met name social media, heeft onze discipline verrijkt. Met Coopr gaan we voor klanten invulling geven aan de term PR 2.0."
  •  Jos Govaart: "Coopr zal bedrijven adviseren die geloven in authentiek en transparant tweerichtingsverkeer via het internet."
BeeldmateriaalLogo Coopr in EPS-formaat (hoge resolutie)Logo Coopr in JPG-formaat (lage resolutie)
Contactinformatie
Jos Govaartjos@coopr.nl06 27052302LinkedIn@josgovaartJody Koehlerjody@coopr.nl06-52435999LinkedIn@jodykoehler

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief