15 interviews over PR met journalisten

Blog
Opinie
Marie Louise van Dorp
18-07-2011

Vorige week dook Jody in het archief op zoek naar de 15 topmerken over PR in de '5 Q's over PR met...'. Deze week heb ik 15 leerzame interviews met journalisten uit de de PR-Klaagmuur voor je opgesnord. Meer dan 60 journalisten hebben de afgelopen tijd de kans gehad om hun beklag over ons als PR-adviseurs en de samenwerking te doen. Zo leerden we al dat er 10 woorden verboden zijn in een persbericht en dat Twitter het meest gewenste kanaal is om via social media contact op te nemen met een journalist. Hieronder een overzicht van 15 interviews met journalisten waar je nog meer van kunt leren!

Feedback van de journalist
Zelf beschouw ik de PR-Klaagmuur als een soort feedback die we krijgen van de journalist over onze werkwijze. Want moet je nou wel nabellen of kun je beter een onderwerp van te voren aan de journalist voorleggen. Meer dan 60 journalisten hebben antwoord gegeven op bovenstaande en nog veel meer vragen. Hieronder een overzicht:

(Let wel, sommige journalisten werken niet meer op dezelfde plek.)

Meer interviews in de toekomst
Wil je na deze antwoorden ook de andere interviews lezen? Deze vind je onder de PR-Klaagmuur. En graag leren we in de toekomst nog meer van wat de journalisten over hun relatie met PR-adviseurs en ons vak te vertellen hebben. Ben je een journalist en wil je ook eens aan de PR-Klaagmuur mee doen? Of ken je en journalist die hiervoor geschikt is? Dan hoor ik het graag! Stuur een mailtje naar marielouise@coopr.nl en dan komen de vragen naar je toe.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief