Contact
Bellen, langskomen of mailen?
Je bent van harte welkom!

Nederland
Rotterdam

Schiehavenkade 206, 3024 EZ
+31 (0)10-341 97 34
info@coopr.nl

De Schiecentrale bereikt… en dan?

Qua bewegwijzering hebben wij niet het makkelijkste pand uitgekozen. Het is geen Fort Knox, maar enige uitleg om bij ons uit te komen, is wel nodig.

Kom je met het OV, te voet of met de fiets?
Sta je met je gezicht naar de Albert Heijn en je achterste naar Café Verhip? Dan ben je warm! Om de hoek bij de voetbalvelden vind je de hoofdingang van de Schiecentrale. Aan de buitenkant van het gebouw bevindt zich een zilveren draaischijf. Zoek daar nummer 206 / Coopr op en druk de knop in om aan te bellen. Vervolgens ga je het gebouw binnen en loop je naar rechts. Dit gedeelte van het gebouw heet “De Hoge Schijf”. Stap de lift in (of pak de trap als je conditie je lief is) en druk op de 7e etage. Bel vervolgens weer aan bij nummer 206 en je bent er bijna! Wij zitten halverwege de galerij.

Kom je met de auto?
Dan kun je parkeren in parkeergarage SchieCentrale van Q-Park. Tip: parkeer de auto zo laag mogelijk en wandel via de ingang van de parkeergarage links om de hoek richting de hoofdingang. Er zijn alternatieven, maar die willen we jou niet aan doen. Zie voor een verdere beschrijving hierboven. En tot straks! En oh ja… in de garage kun je zowel contant, met creditcard of via pin betalen.

Contact met Coopr kan ook via de mail

Ja, ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Privacy statement.

Nederland
Rotterdam

Schiehavenkade 206, 3024 EZ
+31 (0)10-341 97 34
info@coopr.nl

België
Antwerpen

Coebergerstraat 49b, 2018
+32(0)473 240 199
dorien@coopr.be

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!