Annouk van Ommen
Annouk van Ommen(Junior PR Consultant)
Tijdens haar studie Communicatie (Reclame, Media & Design) is Annouk in aanraking gekomen met de vele verschillende kanten van marketing en communicatie. Haar interesses op dit gebied zijn zeer breed maar ze vindt het ook belangrijk om de diepte in te gaan. Van strategie brainstorm tot uitvoering​:​ ze is overal voor te porren. In haar vrije tijd is Annouk vaak omgeven door vrienden​ voor een hapje en drankje. Om haar hoofd leeg te maken​,​ stapt ze graag op de racefiets en ​ook ​haar snowboard lonkt elk moment van het jaar!
Arusha Mau-Asam
Arusha Mau-Asam(Senior Consultant)
Een enthousiast, positief, eigengereid mensenmens. Arusha werkt al ruim vijf jaar in het PR- en communicatievak. Voordat zij het PR-vak inrolde werkte zij als marketeer bij een grote uitgeverij. Arusha heeft liefde voor mooie en slimme PR-oplossingen en passie voor vernieuwing en interactie. Naast het werken bij Coopr, is deze wereldreiziger meestal te vinden over de grens of achter een camera als fotografe.
Dorien Cox
Dorien Cox(Director Coopr België/ Senior Consultant)
Na een aantal jaren bij een event- en marketingbureau, vond Dorien eindelijk wat ze echt wou doen: PR! Geïntegreerde campagnes opzetten en uitvoeren, van de eerste brainstorm tot evaluatie en alles daartussen, dat is haar ding. Vanuit het kantoor in Antwerpen stuurt Dorien het Belgische team van Coopr aan. Ze leest graag een goed boek en wordt heel erg blij van etentjes met vrienden.
Dorieke Cieremans
Dorieke Cieremans(Senior Consultant)
Een vrolijke georganiseerde Rotterdamse waarbij het motto ‘niet lullen maar poetsen’ als een rode draad door haar leven loopt. Na haar studie Vrijetijdsmanagement heeft zij een aantal jaren in de muziekscene (jazz) gewerkt. De afgelopen jaren was zij voornamelijk actief in de food. Werken in de PR is geen dag hetzelfde en dat is nu precies wat zij zo leuk vindt aan het vak. Het werken voor verschillende merken en opdrachtgevers zorgt voor een dynamische werkomgeving. In haar vrije tijd gaat er altijd wel muziek door de speakers en reist ze graag!
Hans Carree
Hans Carree(Art Director)
Creatief in hart en nieren, gelooft niet in doelloze plaatjes en praatjes en altijd op zoek naar de samenhang tussen design en communicatie. Hans Carree heeft een schat aan ervaring en werkte als creatief voor vele (inter)nationale merken. Hans is altijd energiek, goedlachs en soms een tikkeltje eigenwijs. Hij ziet Storytelling als het communicatiemiddel om merken en doelgroepen te verbinden.
Esmée Vis
Esmée Vis(Senior Grafisch Vormgever)
Vrolijk, gedreven, enthousiast en heeft een goed oog voor detail. Esmée is sinds 2010 werkzaam in de Grafische branche en maakt zowel offline als online designs. Naast haar werk heeft zij een passie voor dansen en mode. Wat zich uit in een indrukwekkende tassen- en schoenencollectie. Verder besteed Esmée haar tijd graag met vrienden en familie.
José van Genderen
José van Genderen(Junior PR & Content Adviseur)
Informatie verpakken in knallende content, dat is wat José het liefste doet! Tijdens en na haar studie Media, Informatie en Communicatie deed ze onder andere ervaring op als redacteur bij Veronica Magazine en het Algemeen Dagblad, waarna ze zich ontwikkelde als internetmarketeer. Met haar zwarte band in copywriting, online skills en creativiteit staat ze te popelen om haar eerste stappen in het PR vak te zetten. In haar vrije tijd vind je José op het Noordzeestrand of in een onontdekte Europese stad.
Jody Koehler
Jody Koehler(Oprichter / Eigenaar)
In beweging zijn, inspireren en de spelregels veranderen. Dat is Jody Koehler. Een bevlogen PR adviseur met 15 jaar ervaring aan bureau- en klantzijde. Gelooft in de kracht van PR en de gouden cirkels van Simon Sinek. Jody woont met zijn gezin in Den Haag en is groot fan van Ajax, podcasting, Netflix en zoons Sam en Toby.
Judith van der Rijt
Judith van der Rijt(Digital Consultant)
Een Digital & Social Savvy, zo omschrijft ze zichzelf. Je hoeft Judith niet wakker te maken voor social media: dat doen haar Twittermeldingen vanzelf wel. Met een achtergrond in de communicatie en werkervaring in de wereld van marketing, communicatie en social media bij onder andere een bureau voor social media-monitoring, bouwt ze graag aan merkambassadeurs voor onze klanten. Waar je Judith nog meer wakker voor kunt maken? Geef haar een lekker bord eten, goed gezelschap of een fotocamera en ze is helemaal tevreden.
Lenneke van der Waals
Lenneke van der Waals(Junior Consultant)
Analyserend, creatief en een luisterend oor. Na haar studie Film- en televisiewetenschappen begon Lenneke steeds meer te schrijven, vooral filmrecensies. Ze werkte 5 jaar voor The Walt Disney Company waar ze zich specialiseerde in brand management, acquisitions en compliance. Ze maakte de stap naar PR, om zich in meerdere merken te ontwikkelen en meer te kunnen gaan schrijven. Lenneke wordt gelukkig van de creatieve samenwerking in een team, maar is in haar eentje ook een doorzetter. In haar vrije tijd is Lenneke het liefst aan het sporten, geniet ze van Netflix, of is ze op reis.
Shelly Delwel
Shelly Delwel(Consultant)
Enthousiast, nieuwsgierig en reislustig. Shelly heeft jarenlange ervaring in de PR & communicatiewereld, waarbij zij zich gespecialiseerd heeft in Consumer & Lifestyle communicatie voor grote nationale en internationale bedrijven. Zij vindt vooral het menselijke aspect van het vak erg belangrijk en leuk. Ook wordt zij enthousiast van creatieve geïntegreerde campagnes en het organiseren van events. In haar vrije tijd is Shelly vooral te vinden op de tennisbaan, pistes, in de dansstudio of in een ander deel van de wereld om nieuwe culturen en landen te leren kennen.
Monique van den Berg
Monique van den Berg(Consultant)
Er was eens… een nuchtere, vrolijke Rotterdamse dame die vanaf jongs af aan al gefascineerd was door storytelling, zowel in geschreven als visuele vorm. Ze was dan ook altijd met haar neus in een boek of in de bios te vinden. De keuze om Film- en televisiewetenschappen te studeren was snel gemaakt, en na haar afstuderen volgde 8 jaar als marketing & publicity coordinator bij een filmdistributeur. Maar Monique wilde graag haar verhaallijn verbreden, en dus heeft ze zich met veel plezier toegevoegd aan het Coopr team. Ze zal verantwoordelijk zijn voor diverse klanten op het gebied van entertainment. In haar vrije tijd zijn de vele boeken en films nog steeds aanwezig, al worden ze tegenwoordig aangevuld met TV-series, gamen en reizen.
Jos Govaart
Jos Govaart(Oprichter / Eigenaar)
Ondernemen, wars van de gebaande paden en overboord met het traditionele denken. Jos Govaart bezit al een jarenlange online ervaring. En hij is ervan overtuigd dat de macht van het vertellen van verhalen alleen maar groter wordt. De toekomst is storytelling en dus PR! Jos is fan van Feyenoord, Breda, Apple, bloggen en Mad Men.
Noortje Kleijnen
Noortje Kleijnen(Consultant)
Voor haar studie Informatie, Media en Communicatie verruilde Noortje 7 jaar geleden het Brabantse land voor de hoofdstad. Daar deed ze haar eerste PR ervaring op voor verschillende lifestyle, mode en sportmerken. De afwisseling in het vak en de uitdaging om continu creatieve oplossingen te bedenken maken voor Noortje dit werk haar hobby. Daarnaast vind je haar op het hockeyveld, de piste, op een wakeboard of met een goed boek op de bank. 
Rachèl de Koning
Rachèl de Koning(Junior Consultant)
Een pietje-precies en een planner. Dat is Rachèl. Tijdens haar studie European Studies heeft ze voor het eerst kennis mogen maken met het PR-vak bij een internationaal mode-en beautymerk. Daar liggen haar interesses ook. Na haar studie heeft ze deze interesses nog steeds kunnen combineren met het PR-vak; consumer PR is haar specialisatie. In haar vrije tijd blogt ze over voeding en gezondheid. Ja, kokkerellen, dát is wat ze graag doet. Én verhalen delen. Deze twee ingrediënten vormden samen het beste recept voor haar food blog.
Yvonne van Leeuwen
Yvonne van Leeuwen(Junior PR & Content Adviseur)
Met een communicatiediploma op zak werkte ze eerder bij een communicatiebureau, waar ze de ideale leerschool had en zich ontwikkelde als projectmanager en specialist op gebied van mediabeheer en -monitoring voor PR. Daarna stapte ze over naar Center Parcs, waar ze sterke content maakte en die vertaalde naar het web. Yvonne houdt van verhalen die echt raken en daarmee de kracht van content (voor zichzelf) te laten spreken.
Wies van Barneveldt
Wies van Barneveldt(Administratief medewerker)
Weet wat ze wil, is positief en een echte doorzetter. Op administratief gebied een pietje precies, dat is dan ook de reden dat ze op de administratie haar steentje bijdraagt. Ze is een bezige bij, sociaal en empathisch, houdt van de zon en van alle zonnetjes om haar heen. In haar vrije tijd werkt ze het liefst in haar tuin of leest ze een boek op de bank in één keer uit. Een dag heeft slechts 24 uur.
Sharon Karjantiko
Sharon Karjantiko(Office Assistant)
Sharon is iemand die positief in het leven staat. Je kan haar omschrijven als een vrolijke, sociale en zorgzame persoon. Haar taak is onder andere om Vivienne en het hele Coopr team te ondersteunen en dat doet zij dan ook met veel plezier. In haar vrije tijd bezoekt zij regelmatig wedstrijden van haar geliefde club Feyenoord, bezoekt zij graag festivals en heeft veel liefde voor reizen. Haar motto is dan ook: ”Genieten van het leven”.