5 memorabele televisiemomenten

Blog
Opinie
Jos Govaart
29-07-2013
Gisteren was het weer zover. Het gezeur en gekeuvel op Twitter over de presentator van Zomergasten. Het werd een uitzending waarin Hans Teeuwen duidelijk niet van plan was om iets van zichzelf te laten zien. Mijn held Wilfried de Jong moest nog een beetje inkomen. Ik vind alle presentatoren van Zomergasten helden en masochisten. Het zette me aan het denken over wat ik memorabele televisieinterviews vond. Mijn volgers op Twitter deden vervolgens ook nog een duit in het zakje. De volgende vijf interviews hebben de eindstreep gehaald.

Oprah en Lance Armstrong
Lang werd er door velen naar uitgekeken. Hét interview met Lance. Na eerdere PR-fouten door Lance herstelde hij toch behoorlijk. Over controle in interviews gesproken. Het is alleen al vanwege de lichaamstaal een mooi interview om te bekijken. Hieronder het meest interessante deel 1.Barend en Van Dorp uitzending 20-12-2000, de dag na de hells angels
De uitzending zelf is terecht niet meer te zien. Maar memorabele televisie was het wel. De Hells Angels die net iets te boos werden op het tv-duo.

View more media at Beeld en Geluid

Pieter Storms VS Jort Kelder
De Wereld Draait Door wil nog wel eens een gezellige fitty faciliteteren. Dit is een van mijn favorieten. Jort Kelder VS Pieter Storms waarbij ook de geliefde van Storms, Nina Brink er nog even van langs krijgt.

Persconferentie Trapattoni
Wij hebben Louis van Gaal. Italië heeft Trapattoni. Als je dan toch belachelijk gedraagt tijdens een persconferentie, doe het dan als Trapattoni!

Clinton, de meester van het bruggen.
Wil je leren hoe je controle pakt over een gesprek. Kijk het af van de meester. In het hol van de republiekeinse vijand.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief