Aangenaam, ik ben het nieuwste gezicht bij Coopr: Annouk van Ommen

Blog
Interview
Annouk van Ommen
23-02-2017
Letterlijk van de een op de andere dag kreeg ik te horen dat ik het Coopr team mocht komen versterken. Op woensdag 21 december ontving ik de uitnodiging voor een sollicitatiegesprek de dag erna. Diezelfde donderdagmiddag werd ik gebeld met het goede nieuws dat ik mij vanaf 1 februari bij het Coopr team mocht voegen. Geweldig. Dynamisch en snel, precies waar ik van houd.

Nu ben ik drie weken aan het werk bij Coopr. Wat een warm welkom en een fijne sfeer, eigenlijk voelt het alsof ik hier al langer ben! Elke dag reis ik vol plezier van Den Haag naar Rotterdam. Hier versterk ik als PR Trainee verschillende klantenteams, zoals het Albert Heijn en ANWB team. Daarnaast geeft deze functie mij de mogelijkheid om de basis van het PR vak te leren. Een wereld die gaat om mensen, geïntegreerde campagnes en -niet te vergeten- inzichten. Inzichten zorgen voor de basis van het verhaal (de campagne). Zie het als een fundering voor een huis; zonder zakt het huis in. Zonder de juiste inzichten, zal het verhaal of de campagne niet aanslaan.

Maar nu meer over mij. Ik ben 24 jaar en woon sinds 2011 met veel plezier in Den Haag. In de zomer vind ik het heerlijk om op de racefiets de duinen te verkennen. In de winter kijk ik uit naar de wintersport. Tussendoor kan ik altijd genieten van een drankje en een hapje eten met vrienden.

Sinds juni 2016 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Inholland met als opleiding Communicatie (Reclame, Media & Design). Mijn eerste 'grote-mensen-baan' heb ik gevonden bij de ANWB als junior communicatie marketeer. Zeven maanden heb ik vol plezier bij de ANWB gewerkt. Toch heb ik besloten de stap naar de bureauwereld te nemen. De stap naar Coopr!

Met de fundering die ik nu bouw, zie ik een mooie PR toekomst tegemoet. Ik kijk al uit naar de eerste keer dat een door mij gepitched verhaal gepubliceerd wordt - ik denk dat me dat echt een rush geeft. Met trots durf ik te zeggen: ik ben een vakidioot in de dop.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief