#AEW09 was gaaf!

Gisteren was het dan zover. De eerste “An evening with” . Na gisteren weten we één ding zeker: Er gaan er nog meer volgen. Het was wat ons betreft een erg inspirerende PR avond. PR 2.0 is een onderwerp dat duidelijk leeft, dat was terug te zien aan de vele vragen die in de zaal gesteld werden. Echt top, goede en inspirerende vragen! Na het weekend zal Deirdre haar presentatie met ons delen zodat we weer terug kunnen grijpen naar de inhoud.

Deirdre zal maandag in haar blogpost ook vertellen wie de gesigneerde boeken gewonnen heeft. Gisteravond was fantastisch, maar met één inspirerende avond houdt het verhaal natuurlijk niet op. Gisteren had ik het er al met een paar mensen over. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat het PR vak verder ontwikkelt zodat iedereen weer trots kan zijn om in de PR branche te werken. Namens Coopr willen we graag een structurerende rol aannemen.

Wat ik voor me zie is dat we zaken die we gisteravond gehoord hebben vertalen naar de Nederlandse situatie. Dus rekening houdend met het Nederlandse publiek, de Nederlandse taal en de tools en kanalen die hier in Nederland werken. Het is natuurlijk leuk om eens in de zoveel tijd fysiek weer eens bij elkaar te komen. Maar laten we dat ook vooral online via social media doen. Wellicht via Google Wave (Jody en ik hebben allebei nog 20 invites over..), een gezamenlijke podcast, een wiki, you name it.  Ik hoor het graag van jullie. Hieronder wat foto’s van de avond: Ik zal er nog wat meer uploaden in de Flickr-stream rechtsonder op onze website.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

Gerelateerde berichten

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!