Alles wat je wil weten van Claire Silva

Blog
Interview
Redactie
24-10-2019

Bij Coopr werken zo'n 30 mensen. Sommige al jarenlang, andere sinds kort. In dit nieuwe blogformat introduceren we de medewerkers een voor een, door ze de meest uiteenlopende vragen te stellen. We beginnen met Claire!

1. Hoe ben je bij Coopr terecht gekomen en wat doe je?

Ik heb Coopr vaak online voorbij zien komen, toen ik niet op zoek was naar werk. In mijn vorige baan zat ik niet op mijn plek en miste ik uitdaging. Ik wil me graag blijven ontwikkelen en daar leek Coopr mij de ideale plek voor. Bij Coopr ben ik PR consultant met de expertise Brand PR. Ik werk voor klanten als adidas, Fossil en Coca-Cola.

2. Wat is je favoriete muziek?

Ik heb niet echt een muzikale voorkeur, maar muziek is wel heel belangrijk in mijn leven. Ik blèr mee met gangsterrap of oude klassiekers om 's ochtends in de auto wakker te worden. Ik luister naar zweverige yogamuziek om me te concentreren op mijn werk en ik dans op keiharde techno om mijn hoofd leeg te maken.

3. Waar ben je het meest bang voor?

Mijn grootste angst is dat het leven voorbijgaat zonder dat je voelt dat je leeft. Ik wil niet dat het leven kabbelt, maar het moet groots en meeslepend zijn. Uiteraard een volslagen belachelijke angst, maar helaas wel de realiteit.

4. Welke 5 dingen heb je het laatst gegoogled?

1. Programmering ADE
2. Tickets Ibiza
3. DIY bloemschikken (not kidding)
4. David Bowie, Lazarus
5. Klantenservice PostNL

5. Als je morgen een heel andere baan zou moeten beginnen, wat zou dat dan zijn?

Als ik morgen een andere baan zou moeten kiezen dan zou ik graag psycholoog willen zijn. Ik heb een grote interesse in het menselijk brein en het gedrag van mensen. Ik help graag mensen die in de knoop zitten en ik ben een aanspreekpunt voor al mijn vrienden en kennissen.

6. Hoe ziet een perfecte dag er voor jou uit?

Mijn perfecte dag begint vroeg met een ontbijtje en een bak sterke koffie buiten in de zon. Daarna ga naar de kust en sluit ik het liefste af met een zonsondergang aan het strand. Sunset galore!

7. In welke stad zou je het liefst willen wonen?

Ik ben geen stadsmens, ik ben een eilandmens. Ik zou het liefste op Ibiza willen wonen.

8. Heb je een huisdier?

Ik heb vier katten, crazy catlady check

9. Wat is de meest irritante vraag die mensen je stellen?

"Wanneer beginnen jullie nou aan kinderen?". Grrr...

10. Wat is het meest illegale dat je hebt gedaan?

Vroeger toen ik een jaar of 16 was reden we in de zomer 's nachts op scooters naar een openluchtzwembad. We hadden daar een gat in het hek geknipt en gingen de hele zomer nachtzwemmen.

11. Wat houdt je 's nachts wakker?

Ik ben een echte nachtbraker. Ik lig wakker door de waan van de dag, alles wat ik had willen doen, maar me niet gelukt is, het feit dat de tijd vliegt, mijn katten met een verstoord slaapritme, ideeën in mijn hoofd. Ik heb ook altijd een notitieblokje naast mijn bed liggen, dan kan je het meteen opschrijven, zodat je verder kan slapen.

12. Wat kost teveel van je tijd?

Ik besteed te veel tijd op mijn telefoon, ik heb daarom ook vorige week apparaatvrije tijd ingesteld. Dit betekent dat 's avonds na 9 uur mijn apps het niet meer doen.