Alles wat je wil weten van Ronald Nouse

Blog
Interview
Redactie
23-01-2020
Bij Coopr werken zo'n 30 mensen. Leer ze beter kennen, in 12 zeer uiteenlopende vragen. Zo heeft onze verse aanwinst Ronald met vrienden een eigen kledingmerk en hij durft risico's te nemen. Met praatjes over het weer hoef je bij hem niet aan te komen.

1. Hoe ben je bij Coopr terecht gekomen en wat doe je?

Via een vacature op LinkedIn. Ik zag 'm voorbijkomen en dacht: Oehhh, dit lijkt me wel wat! Deels vanwege een link met wat ik in het verleden deed en deels waar ik naartoe wil op professioneel gebied. Ik ben Content Producer bij Coopr en onderdeel van het team Content Marketing.

2. Wat is je beste jeugdherinnering?

Onze gezinsvakanties in Frankrijk. Met een afgeladen auto en caravan gingen we jaarlijks naar Frankrijk om daar te k(r)amperen. De rit, het opzetten van de tent, het wakker worden op een leeg luchtbed en gebrekkig eten bestellen bij de plaatselijke bakker: "a pain du baguette cinq croissants" of zoiets... en bordspelletjes. Simpelweg genieten!

3. Wat zou je anders doen als je alles over kon doen in het leven?

Investeren in bitcoins.

4. Waar ben je het meest trots op?

Dat ik doe wat ik leuk vind. Ik zie om me heen genoeg mensen die niet tevreden zijn met hun werk. Zij werken om te leven. Dat zou voor mij niet werken ;)

5. Waarom werk je in pr?

Ik werk in pr, omdat dit voor mij een nieuw gebied is binnen de communicatiewereld. Met een achtergrond in marketing is pr voor mij interessant om zo klanten met merken op een andere manier te verbinden.

6. Wat voor baan had je hiervoor?

Ik was marketing specialist bij Ikea. Binnen het marketingteam heb ik verschillende rollen vervuld: interne communicatie, externe communicatie, duurzaamheid en Ikea Family (lidmaatschap).

7. Als je maar vijf bezittingen kon houden, wat zouden die dan zijn?

Ervan uitgaande dat mensen geen bezit zijn: een familiefoto, m'n backpack, telefoon, camera en mijn paspoort (wel zo handig).

8. Hoe breng je je vrije tijd door?

Reizen, fotografie, sporten, leuke dingen doen met m'n vriendin en vrienden en werken aan mijn eigen kledingmerk genaamd Muddle Clothing #muddleclothing.

9. Wat is de meest irritante gewoonte die andere mensen hebben?

Praten over het weer, elkaar niet aan durven kijken in een lift, zwaaien bij vertrek familiebezoek, in een slachtofferrol kruipen, adidas met Nike combineren, nog meer?

10. Wat wil je bereiken in het leven?

Een succesvolle onderneming hebben, opgericht met vrienden, waarin we alle vrijheid hebben om onze creativiteit te kunnen uiten en hiermee kunnen doen wat we willen. Op privé-gebied wil ik gelukkig kunnen zijn met de mensen om mij heen.

11. Kies je liever voor een relaxte vakantie of voor een actieve?

Actief. Stilzitten kan ik niet, daarom kies ik altijd voor een backpack vakantie waarin we elke dag on the road zijn en veel ontdekken van de wereld.

12. Welke risico's zijn het waard om te nemen?

Om te gaan voor hetgeen wat je diep van binnen wilt. Uit je comfortzone stappen en jezelf uitdagen. Wil je een eigen onderneming starten? Doe dat! Wil je gitaar spelen? Go for it!