Arusha Mau-Asam versterkt Coopr

Blog
Opinie
Arusha Mau-Asam
08-11-2011

De wegen van de oprichters van Coopr en die van mij kruisten elkaar al een lange tijd terug binnen de muren van Bijl PR. Toen onze wegen vervolgens scheidden, bleef ik een trouwe Coopr-volger. Wat ook logisch is, want ze dagen iedere PR-professional uit de snel veranderende PR-wereld telkens weer opnieuw te bekijken en uit te vinden. Ze dagen uit, stellen vragen en zitten overal bovenop. Met vaste rubrieken als de PR-klaagmuur geven ze jounalisten een podium en zijn ze een eye-opener voor vakcollega's. Met de '5 Q's over PR' is Coopr een klankbord voor iedereen in het PR-vak. Leren en delen daar draait het om.

Het duurde dan ook niet lang voordat het voor beide partijen duidelijk was dat we de handen weer ineen zouden slaan. Ik ben er dan ook trots op dat ik vanaf deze week onderdeel uitmaak van het Coopr-team op onze fijne plek in de Schiecentrale in Rotterdam.

Wie ik verder ben? Arusha Mau-Asam, 29 jaar, geboren in Arnhem, maar voelt zich intussen alweer dik 10 jaar een echte (import) Rotterdammer. Woont samen met vriend Arjen en kater Puma. Wordt blij van gave PR-campagnes, behaalde successen en het uitstippelen van een nieuwe reis. Passie voor social media, mensen en andere culturen. Is gek op duiken, een wereldreiziger in hart en nieren, legt alles vast op beeld en gaat nergens heen zonder camera. Kijkend door mijn lens realiseer ik me nog meer hoe mooi het leven is. Reisfotografie heeft mij geïnspireerd om mij professioneel te richten op fotografie. Vanaf augustus 2011 doe ik dat onder de naam iAM puur (website in de maak).

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief