Belvilla kiest voor Coopr

Vakantiespecialist Belvilla en Coopr slaan de handen ineen om de Nederlandse consument beter bekend te maken met het kwalitatieve aanbod van de marktleider in de BeNeLux op gebied van vakantiehuizen. De focus van de PR activiteiten is gericht op het versterken van autoriteit, mediarelaties en het vertellen van het merkverhaal. Ook het verhaal van huiseigenaren zelf is een belangrijke pijler. In november zijn Belvilla en Coopr gestart met de activiteiten en beide partijen zijn ready for take-off en kijken uit naar een mooie samenwerking in 2018!

Jeroen van den Berk, PR Manager van Belvilla:  “Tijdens de zoektocht naar een bureau was Belvilla onder de indruk van de slagkracht van Coopr, dat vanuit een breder blikveld dan alleen toerisme een goede sparringspartner kan zijn. We willen samen verder bouwen aan mediarelaties, operationeel snel schakelen als er creatieve kansen liggen en een goede mix van traditionele en nieuwe pr inzetten om onze communicatiedoelen te bereiken.”

De afgelopen weken zijn de eerste stappen gemaakt en er staan mooie projecten op stapel voor komend jaar. Mieke Smid, Senior Consultant, is trots met de aanvulling van Belvilla binnen Coopr: “Belvilla is marktleider en actief in 21 landen. Het is een merk dat tot de verbeelding spreekt als het om vakantie vieren gaat! Schitterende huizen van watertoren tot luxe villa en met bevlogen huiseigenaren. Rond Belvilla zijn dan ook veel verhalen te vertellen, en dat is wat we het allerliefste doen: mooie verhalen vertellen!”

 

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!