Ben jij bekend met de Coopr test?

Blog
Opinie
Jody Koehler
08-11-2011

Weet jij wie Kenneth Cooper is? Cooper, met een extra 'e' ja. Hij is namelijk de bedenker van de bekende looptest. Inderdaad, de Coopertest. Misschien ken je deze gymoefening nog wel uit je basisschooltijd. Hij duurde 12 minuten, werd meestal verrijkt met piepjes en was slopend. Althans, in mijn herinnering. Voor gymleraren wel een uitstekende manier om iemands basisconditie te bepalen. Maar wist jij dat er voor de PR en communicatiewereld een vergelijkbare test is? Genaamd 'de Coopr test'?

Professioneel sparren
Soms is het nodig om even je beroepsmatige conditie te toetsen. Om even te sparren met anderen vakgenoten. Om uit je eigen, veilige omgeving te stappen en nieuwe geluiden te horen. Hoe sta je ervoor? Welke richting kun je in 2012 op? Welke issues zijn er of welke externe trends zou je moeten volgen. Speciaal voor individuen, het MKB of PR of communicatieprofessionals met een smalle beurs hebben wij vorig jaar de dienst 'de Coopr test' gelanceerd. Hierbij heb je 2 uur lang de beschikking over 2 consultants van Coopr en één ding is zeker, je gaat naar huis met energie en inspiratie. En de kosten, die bedragen slechts € 500,- per test.

Dus heb je het gevoel dat je moet werken aan je basisconditie? Wil je brain-picking vermijden en even professioneel sparren? Stuur dan een mail naar jody@coopr.nl of jos@coopr.nl. We helpen je graag verder.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief