BREKEND: Coopr haalt PR Daily naar Nederland!

Blog
Opinie
Jody Koehler
22-12-2011


Op woensdag 11 en donderdag 12 april 2012 organiseert Coopr, samen met PR Daily en ING Nederland een nieuw PR evenement: 'The 2012 International Social Media & PR Summit'. Het evenement, dat in Amsterdam plaatsvindt, heeft als thema: 'Engaging customers, the public and the media in the digital age.' Diverse sprekers uit binnen- en buitenland delen dan hun kennis en expertise met betrekking tot Social Media en PR. Naast keynote speeches van The Huffington Post, NASA, ING en Edelman zijn er sprekers van onder andere Heineken, KLM, CME Group, Dell, Microsoft en The Phoenix Suns. En ja, daar wil je zeker bij zijn!!

Voor wie?
Het evenement richt zich op diegene die actief zijn in de media, public relations & woordvoering, social media, communicatie en public affairs.'The 2012 International Social Media & PR Summit' vindt plaats op woensdag 11 en donderdag 12 april 2012 in ING House. Meer informatie is vinden op de speciale website smpr2012.ragan.com. De hashtag voor het event is overigens #SMPR2012.

Trots
Wij zijn er ontzettend trots op om dit internationale topevenement samen met Mark Ragan van PR Daily en Harold Reusken van ING Nederland te kunnen organiseren. En wij hopen dat heel de Nederlandse PR en communicatiewereld aanwezig is in april. Dus, gaan wij jou ook zien in Amsterdam?

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief