Communicatietalent opgelet! Coopr geeft drie vrijkaarten weg voor An Evening with Gini Dietrich #AEW

Blog
Opinie
Jos Govaart
21-11-2012

Over precies één week is het zover. Gini Dietrich is dan voor het eerst op Nederlandse bodem.  Wij kijken er erg naar uit om haar te ontmoeten en te vragen hoe zij naar de uitdagingen in ons vak kijkt. We zijn erg blij met alle enthousiaste aanmeldingen en kijken erg uit naar donderdag de 29e. De komende week zullen wij samen met Gini de inhoud van het programma definitief maken. Heb jij een brandende vraag die je op het podium beantwoord wil zien worden, laat het dan hier weten, of via Twitter, met hashtag #AEW12.

Er zijn nog een paar plekken over, die we graag weggeven aan ambitieus communicatietalent. Laat op deze blog of via de hashtag #AEW12 weten waarom juist jij er bij moet zijn. 3 van de meest bijzondere reacties zullen we belonen met een vrijkaartje! Voor wie er niet bij kan zijn. We zullen in ieder geval zorgen voor een live verslag via Twitter. Als je de hashtag #AEW12 in de gaten houdt, dan zit je sowieso goed. Na het event zal er hier ook een verslag te zien zijn.

Nog even de details van de avond op een rijtje:

Wat? "An evening with Gini Dietrich"
Waar? De Machinist in Rotterdam
Wanneer? Donderdag 29 november 2012
Kosten? € 200,- per persoon
Setting? Lekker casual en informeel. Laat dat driedelig grijs dus maar thuis!
Eten en drinken? Zorgen we voor! Om 19.00 staat er wat lekkers voor je klaar.
Start programma? Om 20.00 gaan we beginnen
Hoe laat mag ik naar huis? We hopen natuurlijk dat je lang blijft hangen op de borrel maar het programma duurt tot een uur of 22.00.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief