Coopr België groeit verder: Molly Verbeeck versterkt het team in Antwerpen

Blog
Coopr Nieuws
Dorien Cox
09-04-2019

Twee jaar na de oprichting van de Belgische afdeling van Coopr mag het PR- en communicatiebureau spreken van een succesvolle start. Het team wordt nu verder uitgebreid om de groeiende klantenportefeuille nog beter te servicen. Molly Verbeeck, voorheen Communication & Brand PR Manager bij Coca-Cola en daarvoor bijna tien jaar aan de slag bij Porter Novelli als PR en communicatie-consultant komt het team versterken. In de rol van Business Director zal zij haar strategische kennis en ervaring delen met een aantal key-accounts, en daarnaast ook new business mogelijkheden op de Belgische markt verkennen.

"We voelden al langer dat een sterk senior profiel een enorme aanwinst voor ons team zou zijn. Met de komst van Molly halen we jarenlange ervaring en een sterk strategisch en creatief profiel in huis. Hierdoor kunnen we onze bestaande klanten nog beter helpen met hun communicatievraagstukken, en tegelijkertijd geeft het ons ruimte om te kijken naar nieuwe projecten," aldus Dorien Cox, Managing Director Coopr België.

Molly Verbeeck: "Een agentschap met de juiste attitude, professionaliteit en gedrevenheid zet ik graag mee verder op de Belgische kaart. Na een carrière van 15 jaar ervaring in grote internationale bedrijven heb ik ongelofelijk veel zin om deel uit te maken van het mooie parcours dat Coopr in België aan het neerzetten is. Samen met klanten onze grenzen en die van het PR-vak verleggen is alvast een passie die we allebei delen."

Het team in België werd recent nog uitgebreid met de komst van Naomi Vangestel en Julie Geilenkirchen. Samen met Managing Director Dorien Cox vormen zij het team van Coopr België. Vanuit het kantoor in Antwerpen werken zij voor klanten als Netflix, Toyota, innocent drinks, OnePlus, Domino's Pizza, Cowboy en VVV Texel.

Over Coopr

Coopr is een crossover communicatiebureau met Public Relations en Content Marketing in het hart. Het is onze ambitie om communicatievraagstukken op een creatieve, effectieve en geïntegreerde wijze voor onze opdrachtgevers op te lossen. We omarmen nieuwe technologie en mediavormen en we verleggen de grenzen van onszelf en de markt sinds 2009. We helpen onze opdrachtgevers om antwoorden te vinden in deze snel veranderende mediawereld. Het bureau opereert in de Benelux en heeft kantoren in Rotterdam en Antwerpen. Coopr werkt onder andere voor merken als adidas, ANWB, Netflix, Toyota, Coolblue, Coca-Cola, KPN, LinkedIn, Warner Bros, Pathé, Lexa en Belvilla.