Coopr haalt Brian Solis naar Nederland voor 'An evening with...'

Blog
Opinie
Marie Louise van Dorp
18-10-2010


Nieuwsfeiten
  • Brian Solis, auteur van o.a. 'Engage' en 'Putting the Public Back in Public Relations' is keynote speaker tijdens het PR 2.0 event van Coopr.
  • Het evenement vindt op maandag 13 december plaats in De Unie in Rotterdam.
  • Het event is toegankelijk voor iedereen die 'in' of 'met' PR, communicatie en social media werkt.
  • Het evenement is op Twitter te volgen via de hashtag #AEW10


Rotterdam, 18 oktober 2010
- Op maandag 13 december is Brian Solis de speciale gast tijdens het PR 2.0 event van Coopr. In De Unie, te Rotterdam, zal hij vanaf 19:00 uur spreken over online ontwikkelingen, social media en hoe dit PR, communicatie en marketing raakt. Het event draagt dit jaar de naam: 'An evening with... Brian Solis'. Brian Solis is auteur van o.a. 'Engage' en 'Putting the Public Back in Public Relations'. Het laatst genoemde boek schreef hij met Deirdre Breakenridge, zij was in 2009 te gast bij 'An evening with...'. Naast auteur en spreker is Brian ook directeur van FutureWorks en Chief Web Analist bij PeopleBrowsr en grondlegger van de Conversation Prism samen met Jess3. De kosten om deel te nemen bedragen tót 1 november €250 en daarna €300,- (inclusief eten en drinken). Aanmelden kan via een e-mail naar marielouise@coopr.nl.

Quotes
  • Jos Govaart: "Brian Solis is een van de belangrijkste inspiratiebronnen geweest om met Coopr te starten. Daarom te gek dat Brian nu keynote is op ons jaarlijkse event"
  • Jody Koehler: "We hebben een aantal weken terug ook aan onze community gevraagd wie onze gast moest worden. De naam Brian Solis kwam regelmatig voorbij. Eigenlijk was hij ook, na Deirdre, de enige juiste opvolger. Het zal een bijzondere afsluiter van het jaar worden.''
Over Coopr
PR 2.0 bureau Coopr is opgericht in september 2009. Inmiddels adviseert het bureau verschillende klanten op het gebied van online PR, content marketing en social media. Drijvende kracht achter Coopr zijn Jody Koehler en Jos Govaart. Elke dag bloggen zij over het PR-vak op www.coopr.nl.

Annuleringsvoorwaarden
*  Bij aanmelding accepteer je automatisch onze algemene voorwaarden.*  Gratis annulering mogelijk tot 7 dagen voor het evenement, daarna brengen we 50% in rekening.*  Bij annulering op de dag van het evenement worden alle kosten doorberekend.*  De annulering is pas definitief wanneer je een e-mail stuurt naar marielouise@coopr.nl.*  Kun je zelf niet komen? Je mag altijd een vervang(st)er sturen.

Contactinformatie
Voor meer informatie neem contact op met:

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief