Coopr.nl in een nieuwe jas!

Daar is ie dan! Na een aantal maanden hard werken presenteren we onze nieuwe site! Volgens ons een grote verbetering maar we laten het oordeel graag aan jullie over. De oude site was 2,5 jaar. Toen we de vorige site lanceerden waren we als bureau nog met 4 mensen. Inmiddels zijn er een hoop mooie klanten bijgekomen, hebben we mooie cases verzameld en is ons team 12 man sterk.

Mobiel en Visueel moest het beter!

Meten is weten. Wij zagen in Google Analytics dat we 80% van onze mobiele bezoekers verloren. En terecht. Onze (inmiddels) vorige site was mobiel niet echt lekker te lezen. Dan kun je twee dingen doen: Je kunt de huidige site dusdanig aanpassen dat hij wel mobiel toegankelijk zou zijn, of we bouwen weer opnieuw. Inmiddels zaten we alweer 2,5 jaar naar onze vorige site aan te kijken. Daarom kozen we voor opnieuw.

We blijven doorontwikkelen

Ik heb geleerd dat je met internetprojecten op een gegeven moment op de “publish” button moet klikken. Dus het kan best zijn dat je nog dingen tegenkomt die niet helemaal ideaal werken. Ik hoor ze graag! dan nemen we dat mee in de volgende sprint!

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!