Coopr nieuws
Coopr start videotak met komst Danny Maas

Coopr breidt zijn activiteiten uit met het opstarten van een videoproductietak binnen het bureau. Daarvoor heeft het bureau Danny Maas (33) aangesteld. Danny is een ervaren cameraman en video-editor die werkte voor onder meer RTL, CQ Media en De Rooy Media. Hiermee zet Coopr de eerste stap om videoproductie in eigen huis te doen.

Ambitie & commercieel slimme keuze

De keuze voor het opzetten van een videotak is een logische aldus Jos Govaart, directeur van Coopr: “We maakten het afgelopen jaar al tientallen video’s per jaar. We hebben de ambitie om steeds meer vanuit formats te werken en series te produceren. We willen de grip op kwaliteit en creativiteit graag dichtbij hebben. Daarnaast vonden we het ook zonde om een groot gedeelte van de video-omzet buiten de deur te parkeren en besloten we het ook om die reden voor een groot deel in eigen huis te willen oplossen. De komst van Danny is daarbij een eerste zet. En zeker niet de laatste als het aan ons ligt”.

Keuze voor uitdaging en bedrijfscultuur

Danny licht zijn keuze voor Coopr toe:
“Allereerst gaat het mij om de uitdaging om binnen een bedrijf waar al in beeld gedacht wordt de inhouse videoproductie op te starten. Ik zie het als mijn taak om de lat hoger te leggen voor alle videocontent, maar ook video een groot onderdeel maken van diverse contentgedreven campagnes.”

Van een bedrijf waar ik “Ja meneer / Nee mevrouw” moet zeggen, word ik niet gelukkig.

Voor mij was de bedrijfscultuur ook erg belangrijk. Van een bedrijf waar ik “Ja meneer” “Nee mevrouw” moet zeggen, word ik niet gelukkig. Ik moet werken binnen een creatief en informeel bedrijf met leuke en gedreven collega’s, waar ik de vrijheid krijg om niet alleen het bedrijf te helpen, maar waar ik ook mezelf kan ontwikkelen. Mijn eigen weg mag bewandelen en waar je ook af en toe op je bek kan gaan om te leren. Toen er mij werd gevraagd om een quote aan te geven voor op de website bij mijn profiel ,moest ik denken aan de quote uit Back To The Future; ik kijk graag naar de toekomst en hoe we deze weg kunnen bewandelen, alhoewel weg? “Roads? Where we’re going we don’t need… roads”

Laatste blogs
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

%s

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies.
Lees voor meer informatie ons privacystatement!