Coopr wordt onderdeel van Candid platform

Blog
Coopr Nieuws
Jos Govaart
05-09-2021
We hebben groot nieuws vandaag! We maken met trots bekend dat we ons aansluiten bij het Candid platform. Wij als oprichters (Jody en Jos) treden aan als partners van Candid en blijven het management van Coopr vormen. We zijn heel blij dat we het nieuws vandaag eindelijk kunnen vertellen. Het past niet bij public relations, maar we hebben best een beetje zin om het van de daken te schreeuwen.
Coopr blijft autonoom bureau
Wat we zo tof vinden aan de aansluiting bij het Candid platform is dat we onze autonomie en cultuur kunnen behouden maar dat we tegelijkertijd direct ons aanbod kunnen verdiepen en verbreden en onze klanten meer geïntegreerde en andere disciplines kunnen aanbieden. We geloven nog altijd dat goede merkideeën het meest geloofwaardig uitgedragen worden via PR-inzet, maar we geloven misschien nog wel meer in de samenwerking met andere (marketing)communicatiedisciplines! Ook is deze stap een mooie opmaat naar de internationale ambities waarin Candid en Coopr elkaar kunnen vinden! 
Ruud Wanck, CEO van Candid: “Coopr is een absoluut A-merk op het gebied van PR en corporate communicatie. Hun ondernemende spirit sluit perfect aan op onze platformstrategie waarin we sterke en onderscheidende bureaus samenbrengen in een geïntegreerd platform. Binnen Candid behouden bureaus hun eigen cultuur en identiteit maar hebben onze klanten altijd direct toegang tot onze diensten over de volle breedte van het marketing- en communicatievak. Met de komst van Coopr hebben we nu ook op het – steeds belangrijker wordende – gebied van PR en corporate communicatie, een toonaangevend bureau binnen ons platform.”
Meer over Candid
Door overnames van de mediabureaus STROOM, M2Media en BBK media, het digitale bureau Online Company en digital experience bureau Havana Harbor, social media expert Daily Dialogues, reclamebureau XXS, brand designspecialist Millford en marketing innovatie bureau Cogonez, ontwikkelde Candid zich in de afgelopen jaren tot het grootste onafhankelijke marketing- en reclameplatform van Nederland. Dit jaar zullen nog meer overnames volgen, zowel in binnen- als buitenland. "Met de toevoeging van een kwalitatief hoogwaardig bureau als Coopr, laten we nogmaals de groeiambities van ons platform zien", aldus Candid oprichter & bestuursvoorzitter Gérard Ghazarian.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief