De beste campagnevideo ooit? Deel 2.

Blog
Opinie
Jody Koehler
19-08-2012

Zo'n 2,5 jaar terug schreef ik over het enorme talent van Nikkie de Jager uit Brabant. De titel van de post was toen 'Een 15 jarige, make-up en social media'. Nikkie stond aan de vooravond van haar succes: de wereld veroveren met make-up filmpjes. Zij liet via 'Do It Yourself' (DIY) beauty tutorials zien hoe meisjes zichzelf konden omtoveren tot ware diva's. En tot de dag van vandaag is Nikkie hier erg succesvol in, zo blijkt wel uit de 200.000 abonnees van haar YouTubekanaal

In your face!
En vorige week ontving ik van collega Noesjka een nieuw filmpje van Nikkie. En na 2 minuten kijken dacht ik: 'Waarom heeft ze mij dit in hemelsnaam gemaild?'. En toen.... toen kwam de boodschap binnen. En hoe! Ik moest ook direct weer denken aan nog zo'n geweldige video. Eigenlijk is dit dus deel 2 van 'De beste campagnevideo ooit gemaakt'.

Kijk maar eens snel naar 'A crash course to shine'...

Winnaar
En? Die kwam wel weer binnen he? Had ik ook. Over de boodschap ga ik het dus niet eens hebben hier, die is zo duidelijk. Dit filmpje is met 1,5 miljoen views dus een terechte winnaar van een Gouden Cyber Leeuw in Cannes. Een chapeau voor Nikki en een chapeau voor Volkswagen. Tja,... wie anders he.

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief