De C van Coopr staat voor cultuur

Blog
Opinie
Jody Koehler
02-09-2015
Gisteren hebben wij met ons gehele team het 6-jarig bestaan van Coopr gevierd. Een jaarlijkse feestdag binnen de muren van ons bureau, waarbij de organisatie volledig in handen is van de directie. Op deze manier kunnen Jos en ik namelijk echt alle collega's verrassen én bedanken. Want 1 september draait voor ons ieder jaar weer om het gehele team van Coopr. Voor sommige buitenstaanders is dat bijzonder, voor ons een vanzelfsprekendheid.

Voor klanten of financiën
De C van Coopr staat, zoals velen van jullie ook al wel weten, natuurlijk helemaal niet voor cultuur, maar het zou wel kunnen. Vooral omdat cultuur bij ons op de eerste plaats komt, voor klanten of financiën. Het past bij onze filosofie over hoe wij een PR bureau willen runnen en waarom we kiezen voor de klanten die we hebben. Wat, ook al zeggen vele outsiders dat vaak wel, helemaal niet ontstaan is vanuit luxe, maar geboren is vanuit een 'menselijke' visie. Voor ons is het namelijk heel simpel: Coopr is helemaal niets zonder de mensen die er werken.

Als bureau zijn we daardoor intern ook niet te vergelijken met de grote, internationale netwerkbureaus. Wij proberen ondernemerschap, zelfstandigheid en vrijheid zo diep mogelijk in de organisatie te verankeren en zijn gek op individuele 'beweging'. Dit betekent dat collega's, van trainee tot senior, heel veel te zeggen kunnen hebben over new business, klantwerk en financiën. Maar dus ook veel te doen hebben.

Waardering
Het afgelopen jaar is er veel gebeurd en hard gewerkt bij Coopr en zijn we als bureau, samen met onze klanten, doorgegroeid van 10 naar 20 collega's. Een geweldige prestatie! 'Mooi dat jullie zo het personeel belonen en waarderen', las ik terug onder een foto van onze feestdag gisteren. En jazeker, wij waarderen ze enorm. En dat weet dankzij het reclamevliegtuigje met de tekst 'COOPR 6 JAAR. BEDANKT!!!' heel Zuid-Holland nu ook :)

Verleg je grenzen!

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf je nu in voor
onze nieuwsbrief