De PR-Klaagmuur: Waar mogen we jou voor wakker maken?

Blog
Interview
Mary-Grace van Leeuwen
26-11-2012


Soms hoor je wel eens van die kreten: "Daar mag je me midden in de nacht voor wakker maken!" Of juist het tegenovergestelde: "Ik ben echt voor niets wakker te maken, zelfs niet voor grootmoeders appeltaart." Voor wat ben jij nou wakker te maken midden in de nacht? Door middel van de PR-Klaagmuur proberen we in het brein te kruipen van journalisten. Wat ze goed vinden en wat juist niet. Daarom is de volgende vraag: Voor welk nieuws wil jij je bed uitgebeld worden? toegevoegd aan de PR-Klaagmuur zodat we erachter kunnen komen wat hen daadwerkelijk triggert.

Et Voilà! De vijf opmerkelijke antwoorden hieronder opgesomd:
  • Esma Linnemann: "Alles over wetenschappelijke populaire onderzoeken die te maken hebben met vrouwelijke onderwerpen zoals kinderen, krinderen krijgen, vriendschap e.d. Over sociaal-economisch onderzoek of boeken over sociaal-economische themas."  
  • Koen Voskuil: "Beatrix mag me altijd bellen met het 'exclusiefje' dat ze ermee ophoudt." 
  • Serena Verbon: "Voor het nieuwe parfum van Lady Gaga." 
  • Sjan Verhoeven: "Yolanthe en Wesley die gaan scheiden, Afrojack die ons vertelt dat hij wel degelijk een relatie heeft met Paris Hilton." 
  • Sabine Zurel: "Een goed feest, met internationale sterren, dan sta ik meteen op en kom er aan, haha."
  • Als je kijkt naar de achtergronden van bovenstaande journalisten dan zijn lang niet alle antwoorden opmerkelijk. Maar je moet het maar net weten. Wij weten in ieder geval dat geen nieuws te gek is en dat er altijd wel een journalist te vinden is die we daar dus wakker voor kunnen maken. Dat bewijzen bovenstaande antwoorden! Het moet natuurlijk wel écht goed en bizar nieuws zijn: Iets van dat Sinterklaas wel echt bestaat ofzo...

    Verleg je grenzen!

    schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
    Schrijf je nu in voor
    onze nieuwsbrief